Aamun ajatuksia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Kuvassa vaaleanpunaisia tulppaaneja vaaleassa lasimaljassa

Tänään on hyvä päivä. Heräsin hyvällä mielellä, virkistyneenä yön jäljiltä. Aamuyöllä  havahduin ja kohtasimme kissan kanssa toisemme. Päätimme yhteistuumin jatkaa unia ja käperryin lämpimän untuvatäkin alle. Turvalliseen pesään, johon kissa antoi vielä lämpönsä jalkopäähän käpertyneenä. Suljin maailman murheet unen ulkopuolelle, kiitin mielessäni kaikesta mitä minulla on. En halua elää menneessä vaan ottaa menneestä mukaani kaiken hyvän. Oppia asioista ja ihmisistä, en toistaa samoja virheitä tai ajatusmalleja. Antaa vanhan olla ja avata oven uuteen.

Seuraavaksi on aamupalan aika. Teen meille molemmille lempeän smoothien Ilvesmäen metsämarjoista. Joukkoon sujahtaa myös kookoskermaa, banaania makeudeksi, proteiinia sekä macaa. Smoothien kera on helppo nauttia ravintolisät. Välillä laitan smoothieen myös erilaisia öljyjä. Kookosöljy on suosikkini. Se on niin monikäyttöinen, ihonhoidosta ruuanlaittoon. Kookosöljyn tuoksukin on hurmaava. Se antaa ihanan eksoottisen tuulahduksen suomalaiseen arkeen.

Hitaat aamut ovat minulle parasta aikaa. Herääminen tapahtuu viiveellä ja nautin aamun tunteesta. Saan olla rauhassa ja tehdä omat aamurituaalini. Kaikkialla on hiljaista ja pimeää. Kaupunki heräilee omaan tahtiinsa. Minulla on hyvä olla. Tunnen lempeyttä itseäni kohtaan. Se on tunne, joka minulta on puuttunut.

Tee sinäkin tänään jotain itsellesi hyvää tekevää asiaa. Anna itsellesi hyviä ajatuksia.

Rakkaudella, Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti