Hidas sunnuntai

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kuvia vielä eiliseltä päiväretkeltä. Kuvailin maastossa kasveja ja en meinannut päästä ylös lähteellä maasta. Polvet nyt jostakin syystä kipeät ja pehmeä sammal oli liukas ja en saanut tukea mistään. Kannattelin kameraa ja taisi tulla muutama ärräpääkin. Puhelinta ei tietenkään mukana, jotta olisin voinut soittaa auttajaa paikalle. Aikani siinä punnersin, niin pääsin ylös omin avuin.

Ilvesmäen ympärillä on laajat metsät ja välillä tulee mieleen, olenko varmasti yksin kamerani kanssa liikkeellä. Mielikuvitukselle ja rapinoille ei kannata antaa liikaa tilaa mielessä. Tykkään kuljeskella metsässä ja metsäteillä. Ihanaa terapiaa ja happirikasta ilmaa samalla kerralla.

Tänään meillä taitaa olla laiska sunnuntai. Noutoruokaa ja Netflixiä tiedossa. Huomenna on tärkeä päivä elämässäni, joten kerään siihen nyt voimavaroja.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti