Kuvassa Ilvesmäen Rouva vaaleanpunaisessa huivissa - Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Suurena haaveenani on päästä opiskelemaan värejä. Keväällä 2020 on seuraava mahdollisuus opiskella värianalyysien tekemistä. Sinne aion hakeutua. Otimme Riitta-Liisan kanssa erilaisia profiilikuvia ja tässä kuvassa vaaleanpunainen huivi on katseenvangitsijana. Kokeilimme myös mustaa ja valkoista kuvausvaatetta ja ne ovat väreinä kyllä hyvin vaativia. Vaaleanpunainen värinä viestii herkkyyttä, naisellisuutta ja antaa helposti lähestyttävän kuvan.

Minut on joskus vuosia sitten arvioitu värianalyysissä talveksi. Talven värejä ovat puhtaat, voimakkaat sekä kirkkaat värit. Pidän kovasti kirkkaasta punaisesta, mustasta ja valkoisesta. Selkeistä väreistä. Huomaan kuitenkin, että värisuosikkini vaihtelevat kausittain ja nyt olen ihastunut pehmeään fuksiaan ja harmaaseen. Voimakas punainen antaa minulle värinä voimaa ja vaikeissa tilanteissa olen pukenut päälleni kirkasta punaista. Vaaleanpunainen taas rauhoittaa haastavissa kohtaamisissa ja antaa kantajalleen pehmeämmän statuksen.

Värien maailma on uskomattoman kiehtova ja toivon, että tulevaisuudessa saan oppia väreistä paljon lisää ja käyttää oppimaani muidenkin iloksi.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti