Kolme sydäntä

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Kuvassa rintakoru, jossa kolme sydäntä kirkkailla lasikoristeilla - Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Kolme sydäntä, kolme rakkautta. Onko kuvassa paljonkin symboliikkaa? Kuinka paljon rakkautta mahtuu yhteen sydämeen? Voiko rakkaus muuttua tai vaihtua ajan kuluessa? Onko rakkautta aina yhtä paljon vai pysyykö rakkaus aina kuten kerrotaan? Mielestäni rakkaus on jokaiselle kuuluva perusoikeus, johon ei ole muilla oikeutta puuttua. Rakkaus on niin valtava voima oikein käytettynä, että se poistaa tieltään suurimmatkin esteet. Sen vuoksi oikeaa rakkautta pelätäänkin eikä suinkaan turhaan. Rakkauden kokemusta on vaikea kuvailla muuten kuin se itse kokemalla. Rakkaus antaa voimaa jokaiseen päivään sekä uskoa tulevaisuuteen. On ihanaa tulla kotiin, jossa rakkaus odottaa. Jakaa päivän kuulumisia ja saada hyväksyntää.

Rakkaus on auttanut minua jaksamaan vaikeat hetket läpi. Olen myös kokenut rakkauden vahvaksi opastajaksi oikeissa valinnoissa. Olen kysynyt itseltäni mitä rakkaus tekisi tässä tilanteessa? Rakkaudesta on meillä täällä todellinen puute. Rakkautta ei löydy rahasta tai jatkuvasta hyvänolon tavoittelusta kaikin keinoin. Rakkaus myös harvoin lymyää ravintoloiden pitkien iltojen lopussa. Rakkaus ei myöskään kerro saavutuksistaan tai omaisuuksistaan jos tapaatte. Rakkaus on hiljaa ja odottaa vuoroaan, koska et tavoita sitä ennen kuin pysähdyt ja kuuntelet. Rakkauden voi myös menettää ja se satuttaa eniten. Rakkaus kuitenkin unohtaa ja antaa anteeksi. Tänäänkin joku rakastaa ja saa vastarakkautta. Löytää oman sielunkumppaninsa ja saa rakkauden elämäänsä. Rakkaus jakaa ympärilleen hyvää. Aidon rakkauden arvon ymmärtää, kun sen saa itselleen.
Kuvassa oleva rintakoru on lahja pitkänajan vierelläni kulkeneelta ystävältäni. Kiitos ystävistä, myös heiltä saa rakkautta.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kolme sydäntä”

Jätä kommentti