Kynttilän valo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Kuvassa vaaleanpunainen kynttilä kristallialustalla kuistin ikkunalla - Kuva oma arkisto marraskuu 2019

Olimme tänään brunssilla kokoonpanolla mieheni sekä tyttäreni. Brunssi oli yllättävän hyvä, seura mukavaa ja keskustelimme asioista laidasta laitaan. Nuorilta saa monta kertaa uutta ajateltavaa asioista. Usein tulee ajateltua vain yhdeltä kantilta ja omien silmälasiensa kautta.

Oman mielipiteen sokeus on monelle vaaran paikka. Toinen asia taas on oman elämän kupla. Itse huomaan välillä, että asiat joita pidän täysin normaalina ovat jollekin toiselle täydellinen ei. Mitä enemmän teen tätä kasvua omaksi itsekseni sen sallivammaksi olen tullut. Annan muiden elää rauhassa kunhan minä itse saan olla vapaana itsenäni.

En jaksa tuomita, arvostella tai olla edes kovin kiinnostunut muiden tavoista elää. Minusta vapaus on tärkein arvo. Vapaus saada olla itsensä ilman mitätöintiä, halveksuntaa tai minuuden pienentämistä. Olen tullut todella allergiseksi ihmisille, jotka katsovat oikeudekseen talloa ja mitätöidä ympärillään olijoita. Mieluummin väistän, kiitän ja jatkan matkaani.

On ihanaa saada olla sallivassa parisuhteessa. Toki annan myös itse runsaasti tilaa puolisolleni. Uskon, että vapaudessa rakkaus kasvaa ja pysyy tuoreena. Parisuhteessa pitää kohdata niin monen asian. Parisuhteen liima on minusta kunnioitus ja luottamus. Luottamus on se voima, jolla rakkaus pysyy. Rakastetaan toisiamme tänäänkin.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti