Sudenhetki

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Marraskuun jäädyttämiä lehtiä Ilvesmäen pihassa - Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Aamuyöllä on se hetki, kun sudet tulevat makuuhuoneeseen. Kauniina, harmaina silhuetteina kuun valossa. Niillä on tietävät, keltaiset silmät ja ne katsovat sinua tarkasti. Nähden ajatuksesi, murheesi sekä kaiken turhan, jota kannat mukanasi. Tällä tapahtumalle on nimi. Sudenhetki. Sudenhetkellä mikään ei tunnu hyvältä, mikään ei onnistu ja kaikki ponnistelu uuden luomiseksi valuu harmaan valon mukana hukkaan. Toivottomuus valtaa mielen ja paluu entiseen on ainoa vaihtoehto.

Aamun valon ensisäteet, ne hennot ja nopeasti haihtuvat saapuvat huoneeseen. Tuoden mukanaan pilkahduksen toivoa. Säteet tanssivat hiljaa ja susien harmaa voima hiipuu valon mukana pois. Voit taas nukahtaa ja antaa unen parantaa. 

Suden hetki ei ole antamassa sinulle toivottomuutta vaan voimaa. Se vain heijastaa omat ajatuksesi ja aamulla ymmärrät valon tullessa takaisin, kuinka turhaa on pelätä. Pelko vie elämältäsi voimat ja et uskalla elää omien kykyjesi mukaista elämää.

Susi on minulle voimaeläin. Villi ja vapaa. Kaunis ja upea. Vahva ja laumansa suojelija. Olen tullut sinuiksi villin puoleni kanssa ja uskallan antaa elämänvoiman kasvaa sisälläni. Aamuyön synkät hetket ovat kadonneet ja tiedän, että jokainen aamu on uusi mahdollisuus. 

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti