Kuvassa kissa, silkkityyny sekä koruja - Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Matkallani kohti täyttä elämää, huomaan kuinka paljon naisellisuus on nostanut päätään mielessäni.
Nyt saan olla pehmeä, naisellinen sekä rakastettu omana itsenäni. En tarvitse ylleni roolia supersuorittavasta, joka ongelman ratkaisuun kykenevästä yli-ihmisestä. Roolihahmoa, joka kestää kaiken ja hymyillen pyytää lisää kestämistä.

Saan rakastaan itseäni, olla herkkä ja silti vahva. Vetää rajat ympärilleni. Valita, kuka saa tulla elämääni. Saan olla minä. Annan kanssakulkijoilleni tilaa, kunhan minun rajojani kunnioitetaan.

Haluan vetää puoleeni hyviä asioita, lempeitä tekoja sekä rakkautta. Näitä samoja asioita heijastan takaisin. Elämä on aina valinta. Olosuhteet voivat olla haastavia. Ihmissuhteet satuttavia. Elämä voi tuntua epäreilulta. Silti elämä jatkuu. On vain pystyttävä hyväksymään asioita. Annettava anteeksi, ennen kaikkea itselleen.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti