Rakkaudesta blogiin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nyt minulla on uusi blogi auki. On jännittävää kirjoittaa ensimmäinen postaus tänne. Olimme tänään käymässä Ilvesmäessä ja kuvasin metsäretkellä muutamia kuvia. Räntää satoi vaakasuoraan mutta ilma oli muuten todella raikas ja oli helppo hengittää metsäntuoksua. Metsä huokui turvallisuutta ja tunsin syvää elämäniloa sateesta huolimatta. Laitoimme myös valoketjuja vanhoihin omenapuihin ja huvimajaan. Oli kauniin näköistä, kun sytytimme valot palamaan. Huvimaja loistaa keskellä pihaa kuin majakka antaen valoaan joka suuntaan. Lasit heijastavat kauniisti kahdeksankulmaisen muodon ansiosta valoa kuin timantti. Huvimajassa oli iso työ ja meiltä molemmilta meinasi usko ja toivo loppua ennen kuin Huvimutteri oli koottuna pihamaalla. Onneksi kuitenkin huvimaja tehtiin. Sinne on helppo jättää kalusteet ja kaikki sisustukset paikoilleen talvelta suojassa. Kangaspaviljongin aikoihin jouduimme aina purkamaan kaikki kalusteet ja paviljonkin sateelta ja tuiskuilta suojaan aittaan.

Kuistilla

Löysin kuistin kaapista tippukivi-valot. Olin keväällä huolimattomasti kerinyt ne vain rullalle ja nyt olikin aika työ selvittää valot suoriksi. Pienen puhinan ja mietinnön jälkeen sain solmut auki ja valot kiinnitettyä kuistin ikkunaan. Siellä ne nyt kauniisti valaisemat kuistia ja sisääntuloa. Kaapissa oli myös valkoiset paperitähti-valot sekä punaiset helmikoristeet. Myös ne saivat uuden kodin kuistin ikkunalta. Punaiset paperitähtivalot kiinnitin peiliin ja niistä tuli myös todella kauniisti valo näkyviin peiliä vasten.

Punaisia kuivattuja ruusuja sekä lasihelmiä kuistin ikkunalaudalla – Kuva oma arkisto 12-2019

Metsäretkellä puunhalaustuokio – Kuva oma arkisto 12-2019

Joulukuun aikaa

Nyt on ollut todella sateista ja pimeää aikaa koko joulukuu. Olen silti ollut hyvällä mielellä ja olen myös ajatellut paljon tulevaa. Menneisyyden olen lokeroinut taaksejääneeksi ajaksi ja olen sieltä ottanut mukaani vain hyviä muistoja. Luonto ja valokuvaus ovat nousseet tärkeiksi arvoikseni ja olen huomannut, kuinka paljon luonto voimaannuttaa. Metsässä kävely ja raittiin ilman tuoksuttelu antavat hyvää mieltä koko loppupäiväksi. Tänään emme enää tee mitään. Viikonlopun ihaninta antia on lepäily ja asioiden hidas tekeminen. Aamulla nukuin pitkään ja oli ihanaa syödä aamupalaa kaikessa rauhassa nauttien. Aloitan aamuni juomalla ison lasin haaleaa vettä, johon lisään aloeveraa. Kahvini nautin kookosöljyn kera mantelimaidolla. Olen nyt välttänyt viljatuotteita ja sen kyllä huomaa heti olossaan vähempinä kolotuksina ja parempana mielialana. Viljattomuutta kannattaa kokeilla.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti