Kuvassa uusi blogi-tunniste 12-2019

Vielä vuosi sitten koin sunnuntain ahdistavaksi päiväksi. Nyt sunnuntai on minulle lepopäivä. Päivä, jolloin voin valmistautua tulevaan viikkoon levollisin mielin. Teemme yleensä jotakin mukavaa pyhäpäivisin. Tänään on vuorossa naperoisten kanssa polskuttelua uimahallin lämpimässä altaassa. Sen jälkeen menemme syömään ravintolaan. Lapsilta saan varauksetonta hyväksyntää ja uskon, että kaikki osapuolet saavat oikean energiaboostauksen näistä yhteisistä tekemisistämme. On hienoa, kun jaksaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja pystyy olemaan läsnä hetkessä. Jos haluaisin joululahjaa itselleni, niin listassani olisi yksi toive; mielenrauhapaketti vuodeksi kerrallaan. Elän nyt elämää, josta olen haaveillut. Saan kirjoittaa ja luoda uutta. Luomistyö antaa minulle valtavasti voimaa ja kirjoittaminen sanoittaa ajatuksiani. Kirjoittamalla saan aina ulos itsestäni uusia ajatuksia ja kaikenlainen epävarmuus sekä naamioiden asettelu on taaksejäänyttä aikaa elämässäni. Hyväksyn muut ihmiset virheineen ja en enää peilaa joka sanomista niin tarkkaan. Elän ja annan muiden elää.

Elämänarvojen tärkeys

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua olet pettyneempi siihen, mitä et tehnyt, kuin siihen mitä teit.

Irrota siis köydet. Purjehdi pois turvasatamasta. Anna pasaatituulen tarttua purjeisiisi. Tutki. Unelmoi. Löydä.

Mark Twain

Kuvassa metsää vihreän eri sävyissä – kuva Riitta-Liisa Metsämarttila
Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti