Valon juhla

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Omenapuiden ylle pujotteua valonauhaa
Kuvassa vanha omenapuu valoketjulla koristeltuna - Kuva oma arkisto 12-2019

Kiedoimme vanhan omenapuun oksille valosarjan. Voi, kuinka kaunis vanhasta puusta tulikaan yllään valot. Omenapuut ovat minulle rakkaat ja varjelen heitä kaikella tarmollani. Viime talvena toisesta puuvanhuksesta katkesioksa talvimyrskyn aikana. Vanhuksilla on myös nimet; Yrjö ja Jenny alkuperäisten istuttajiensa mukaan. Muutama vuosi sitten istutin yhdessä vanhempieni kanssa uuden omenapuun heidän rinnalleen. Puu sai nimekseen Arttu. Arttua ovat vainonneet pihan jänikset ja peurat. Nyt Artulle laitettiin verkko ympärille, jotta kasvurauha saadaan taattua.

Ilvesmäen metsätie joulukuun sumussa – Kuva oma arkisto joulukuu 2019

Ilvesmäen ympärillä on valtavat metsät joka puolella. Olen paljon kulkenut nyt ympäristön metsissä. Metsäkävelyt voimaannuttavat ja antavat runsaasti hyvää oloa. Metsän raikkaus ja puiden humina rauhoittavat mieltä ja murheet huuhtoutuvat kevyen sateen mukana pois. Metsä on minulle kehto, jossa voin vain katsella ja antaa ajatusteni kirkastua. Metsä antaa luottamusta elämän jatkuvuuteen ja hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Suosittelen jokaiselle pientäkin piipahdusta lähimetsään. Anna itsellesi ja mielellesi lepohetki puiden suojassa.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti