Kasviksista voimaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Kuvassa maksaruohoa Ilvesmäen puutarhasta - Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila
Tyttäreni oli vierailulla ja teimme kasvisruokaa yhdessä. Tyttäreni on ollut kasvisyöjä jo pienestä pitäen omasta valinnastaan. Myös me olemme alkaneet siirtymään yhä enemmän kasvisruokavalioon. Kasvisruuasta tulee hyvä olo ja terveys paranee myös samalla. Harjoittelen aina uusia reseptejä ja muuntelen vanhoja sisältämään enemmän kasviksia. Juuresten käyttö on myös lisääntynyt siinä sivussa. Olen löytänyt uusia makuja ja tuotteita. Kaupoissa on nykyään todella runsaat valikoimat ja uutuuksia tulee viikottain myyntiin.

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti