Sunnuntain ajatuksia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Neilikoita keittiön pöydällä kristallivaasissa - Kuva oma arkisto 12-2019

Sunnuntai on minulle pyhäpäivä, jolloin voi valmistautua tulevaan viikkoon. Seuraava viikkohan on jouluviikko ja tuleva maanantai on jo vapaapäivä meille molemmille. Jouluaattona menemme vanhemmilleni ja myös veljeni tyttöineen sekä Nitro-koira saapuvat viettämään aattoa. Soittelimme tänään veljeni kanssa ja sovimme, mitä ruokia kukin tuo mukanaan. Me ostamme salaatit sekä juustovalikoiman. Varmasti myös jotakin jälkiruokaa tulee hankittua mutta ajattelin, että tänä jouluna menemme ihan fiiliksen mukaisesti ilman turhia paineita. Joulupäivänä meillä on tarkoitus mennä Ilvesmäkeen grillaamaan kasvisvartaita sekä muita grilliin sopivia herkkuja tyttäreni kanssa. Ainoa este saattaa tulla säästä. Mikäli sataa vettä ja räntää vaakasuoraan voi olla hankalaa grilliä sytytellä ja nauttia ulkona olosta.

Profiilikuvia blogiin – Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Joulunalusaikaa

En ole koskaan ollut jouluihminen ja joulun aika on aina ollut minulle haastavaa. En ole osannut rauhoittua vaan suorittanut ja surrut asioita. Olen tuntenut syvää riittämättömyyttä ja ulkopuolisuutta. Tänä jouluna taas samat tunteet alkoivat vellomaan mutta nyt sain ne painettua taka-alalle ja pääsin melko pienillä vaurioilla eteenpäin. Henkinen kasvu on siis jollakin lailla onnistunut. Hienoa, nyt voin jo onnitella peilikuvaani.

Rauhan aika

Ilvesmäen lukko – Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila 11-2019

Olen päättänyt antaa itselleni joulurauhan. Se on varmasti suurin lahja, jonka voi itselleen luvata. Suljen pois ajatukseni kaikesta pahaa mieltä tuottamista asioista ja nautin tästä sunnuntain rauhasta. Päätän olla kaiken hyvän ja rakkauden arvoinen. Minä riitän itsenäni.

Rakkaudella Anne

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti