Puunhalaaja

Kaupallinen yhteistyö Ilvesmäen Rouva – HCA Oy

Salaa hiipivä uupumus

Uupumus hiipi salaa elämääni. Olen aina ollut tekeväinen ja se tyyppi, joka innostuu kaikesta uudesta. Viime kevään aikana ja jo sitä aiemminkin huomasin, etteivät minua enää innostaneet asiat samalla tavalla kuin normaalisti. En tuntenut saavani työstäni ilon pisaroita ja en myöskään levännyt viikonloppuna tulevaan viikkoon. Aloin murehtimaan kaikkia maailman asioita ja tunsin itseni ihan saamattomaksi. Sain myös itkukohtauksia ja paha olo pusersi rintaani tasaisin väliajoin. Olen aina harrastanut paljon liikuntaa mutta nyt sekin alkoi tuntua pakkopullalta. Lähdin kyllä lenkille ja vesijuoksemaan tahdonvoimalla mutta sitä tuttua liikunnasta tulevaa hyvää oloa en enää tuntenut.

Mittailin myös verenpainettani ja siinä samalla leposykettä. Leposykkeeni oli todella korkealla vaikka verenpaineeni on normaalisti hyvin matala. Vointini oli muutenkin stressaantunut ja olin hyvin äkkipikainen mikäli jokin asia ei sujunut tai jouduin selvittelemään työasioita moneen kertaan. Työni oli hyvin asiakaskeskeistä myyntityötä, joten siinä ei voinut olla pahalla tuulella tai purkaa mieltään asiakkaisiin. Ymmärsin, että en voinut hyvin ja eteenpäin puskemisella en enää selvinnyt. Jouduin myöntämään, että olen oikeasti uupunut ja väsynyt. Yrityksen osakkaana ja myynnistä vastaavana tilanne oli todella hankala.

Uupumus oli kuitenkin niin syvää ja jaksamiseni niin vähissä, että menin lääkäriin. Diagnoosina oli työuupumus. Jäin sairaslomalla ja kaikeksi onneksi löysin hyvän lääkärisuhteen ja viime syksynä aloitin oman terapiajaksoni.

Miten jatkoin eteenpäin uupumuksen kanssa

Kesän toivuin pikkuhiljaa luonnon ympäristössä Ilvesmäessä. Vietin paljon aikaa luonnossa ja tein pitkiä retkiä yksinäni lähimetsissä. Nukuin myös paljon ja aloitin kirjoittamaan blogiani terapiatyönä. Elämänarvoni muuttuivat ja elämääni tuli myös muutakin surua läheisen sairastumisen myötä. Tein omaa paranemistyötäni ja olin samalla myötäeläjänä läheiseni surussa.

Jouduin käyttämään aluksi nukahtamislääkkeitä. Kokeilin myös minulle määrättyä mielialalääkettä mutta tulin siitä hyvin huonovointiseksi ja päätin etsiä muita keinoja selviämiseeni. Olen aina ollut kiinnostunut ravintolisistä sekä luonnonmukaisista hoidoista. Joogasin omaan tahtiin luonnossa ja tein erilaisia mielikuvaharjoitteita onnellisesta elämästä samalla. Olin jo aikaisemmin tutustunut ruusujuureen ja ajattelin sen olevan luonnollinen apu mielialan nostamiseen ja väsymyksen selättämiseen. Hain paikallisesta luontaistuoteliikkeestä ruusujuurivalmisteita ja huomioni kiinnittyi Target 1 valmisteeseen. Luin tarkkaan tuoteselosteen ja siinä oli kaikki mitä olin etsinyt.

Target 1 vaikutukset sekä ainesosat

Aloitin käyttämään Target1 aamuisin 1 kapselin sekä iltapäivällä toisen kapselin. Jo ensimmäisen käyttöviikon lopulla huomasin mielialani selvästi rauhoittuneen sekä yöheräilyn vähentyneen. En enää ollut yhtä itkuherkkä ja pystyin suhtautumaan asioihin asioina. Voisi sanoa, että joka asia tai tapahtuma ei mennyt enää suoraan tunteisiin.

Noin kuukauden käytön jälkeen pystyin jättämään pois nukahtamislääkkeen iltaisin. Target1 tasaa unta sekä rauhoittaa yöllistä heräämistaipumusta. Tuotteen sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan. Se myös rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa sekä vahvistaa omaa immuunijärjestelmämme toimintaa.

Uupumuksesta uuteen alkuun

Uupumukseni voittamiseen löysin apua monesta asiasta mutta Target1 auttoi minua jaksamaan muutosta. Nautin edelleen 1 kapselin aamuisin ja pidän kuukauden välein viikon tauon, jotta elimistöni ei totu tuotteeseen ja saan siitä täyden hyödyn. Omasta kokemuksestani voin suositella tuotetta. Kokeilemalla voit saada vain hetkessä paremman mielen. Minä olen tehnyt ison elämänmuutoksen ja rankan matkan uupumuksen kanssa. Olen kuitenkin iloinen, että nyt saan elää arvojeni mukaista elämää ja käyttää sydänlahjaani kanssakulkijoideni avuksi.

Rakkaudella Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

6 kommenttia artikkeliin ”Apua uupumukseen”

  1. Koskettava kirjoitus, itse työstä ja sairauksista väsyneenä antaa ajattelemisen aihetta. Saa pysähtymään ja tarkastelemaan elämäänsä tarkemmin. Kiitos rohkeasti kirjoitetusta tekstistä, se kosketti Iloa elämääsi

    Vastaa
      • Kiitos, on rohkaisevaa lukea että olet selvinnyt vaikeuksista. Välillä elämä näyttää niin synkältä että tuntuu mahdottomalta ajatukselta että valo pääsisi sisään mutta onneksi valo tarvitsee niin pienen raon päästäkseen valaisemaan.

      • Kyllä, valo on tullut elämääni uudelleen. Työuupumus on niin totta nykyään. Ihanaa nyt saada elää vapaana ja omana itsenään. Tie on ollut pitkä ja ajoittain raskas tähän pisteeseen. Nyt on hyvä olla.

Jätä kommentti