Kaupallinen yhteistyö *Puhti Lab Oy:n kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.

Ajatuksia terveydestä

Olemme nyt mieheni kanssa siirtyneet pikkuhiljaa enemmän kasvisruokailuun. Ruokavalioomme on ilmestynyt jokapäiväisiksi vieraiksi paljon uusia tuttavuuksia. Olen kokeillut uutuustuotteita, joita on nyt tullut markkinoille korvaamaan lihavalmisteita.

Tutuksi ovat tulleet myös palkokasvit sekä kaikki erilaiset soijasta valmistetut tuotteet. Tyttäreni on ollut jo aivan pienestä pitäen kasvissyöjä, joten hänen kauttaa olen myös oppinut paljon uusia ruokia sekä myös valmistamaan arkiruuista herkullisia ilman lihaa tai kanaa.

Me syömme kasvisten lisäksi myös kalaa ja minä etenkin nautin paljon myös katkarapuja sekä muita mereneläviä. Ruokavalioomme kuuluvat myös vähäisemmässä määrin maitotaloustuotteet sekä kananmuna, mikä helpottaa ruuansuunnittelua sekä valmistusta.

Aamuisin teen yleensä isot smoothiet, joihin sujahtavat helposti suomalaiset marjat sekä paljon myös vihanneksia. Laitan yleensä myös laadukasta proteiinilisää sekä mausteita mm. tulehdusta poistavaa kurkumaa tai makua antamaa ihanan tulista inkivääriä. Nesteenä käytän yleensä kookospohjaisia tuotteita. Pyrin suosimaan mahdollisimman paljon luomua sekä suomalaista ruokaa. Käytämme myös Reko-luomupiirin antimia ruuassamme.

Näytteenottotilanne

Miksi Puhti-mittaukset

Halusin nähdä miten ruokavaliomme sekä liikunnallinen elämäntapamme on mitattavissa. Vuosi sitten huomasin Puhdin mainoksen netissä ja päätin kokeilla palvelua. Tilasimme molemmille Puhti-paketit ja kävimme jo samalla viikolla Raumalla otattamassa kokeet. Kaikki sujui helposti ja tulokset saapuivat jo seuraavana päivänä.

Nyt oli mielekästä otattaa uudet vertailumittaukset, jotta näkisin onko vuoden aikana tapahtunut jotakin arvoissa. Palvelu oli edelleen yhtä helppo ja nopea kuin vuosi sitten. Ajan saa tilattua näppärästi Puhdin omilta sivuilta ja sopivia paketteja on valittavissa jokaiseen tarpeeseen.

Itselleni valitsin *Puhti-peruspaketin ja miehelleni otettiin *Miehen terveyspaketti. Ajat mittauksiin saimme kätevästi jo seuraavalle päivälle. Siellä kaikki sujui nopsasti ja ammattitaidolla. Palvelu oli ystävällistä ja kokemuksesta jäi onnistunut asiakaskokemus molemmille.

Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa

Testitulokset

Saimme testitulokset jo seuraavana arkipäivänä. Meillä molemmilla arvot olivat viiterajojen sisällä. Oli myös mielenkiintoista verrata vuosi sitten tehtyjä mittauksia tämänpäiväisiin arvoihin. Testitulokset ovat helposti luettavia ja ymmärrettäviä. Tuloksistamme voimme päätellä, että kasvisten lisääminen ruokavalioomme sekä reipas liikunta ovat olleet oikeita valintoja.

Voin suositella Puhti-palvelua lämpimästi. Se on helppokäyttöinen, selkeä ja nykyaikainen. Varmasti vuoden päästä on taas asiaa Raumalle otattamaan uudet testit.

Lisätietoa Puhti-paketeista

• Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi – auto katsastetaan säännöllisesti, mutta miksi omaa terveyttä ei seurata samalla tavalla?

• Oman elimistön tilan selvittämiseen käytetään tarkinta mahdollista testiä, eli verikoetta.

• Puhdin tulosten tulkinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Tulosraportti on selkeä ja helppolukuinen.

• Tarkoitus ei ole etsiä sairauksia, vaan edistää hyvinvointia ja jaksamista. Monet arvot kuten d- vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini ja testosteroni voivat vaikuttaa siihen miten hyvin jaksat arjessa.

• Arjessa jaksamisen lisäksi monet arvot vaikuttavat tuloksiin, joita saavutat urheillessa. Myös painonhallintaan oman kehon toiminnalla voi olla suora vaikutus.

• Kaikki testit saa tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä. 

• Selkeä ja edullinen hinnoittelu.

• Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppo lukuiset tulokset.

• Raportista näkee myös mitä eri mittarit tarkoittavat ja mihin ne voivat vaikuttaa.

• Jos ottaa testit säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa jos arvot lähtevät poikkeamaan normaalista ja voi selvittää syyn jo ennen kuin oireita välttämättä tulee.

• Testit voi ottaa 27 eri paikkakunnalla.

• Tulokset jo aikaisintaan näytteenottoa seuraavana päivänä.

Voit lukea lisää laajoista terveyspaketeista sekä terveydestä *Puhdin verkkosivuilta.

Terveisin

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti