Miksi valita Cosmopharman laadukkaat kosmetiikkatuotteet

Cosmopharman laatukosmetiikkaa
Cosmopharman kosmetiikkaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä.

Valitse Cosmopharman kosmetiikka itsellesi elämänilon tuojaksi

Cosmopharmalla on yli 30 vuoden kokemus ihonhoitotuotteiden suoramyynnistä. Cosmopharma käyttää useita, riippumattomia laboratorioita ympäri maailmaa ja on läheisessä yhteistyössä farmaseuttien kanssa, jotka työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen modernimpia tuotteita tämän päivän vaatimuksiin ja kysyntään.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään huippulaadukkaita raaka-aineita ja tuotekehittely vastaa koko ajan uusiin haasteisiin, jotta tuotteet ovat aina uusimman teknologian mukaisia.

Cosmopharma on eläinten oikeusjärjestön PETA:n hyväksymä. Tuotteilla on cruelty free-merkintä.

Cosmopharmalla on tuotteet laaja-alaisesti ihon- ja hiusten hyvinvointiin vauvoista vaareille. Cosmopharmalla on myös vegaaninen Organic-sarja, joka sisältää ainoastaan 100 % luonnollisia ainesosia.

BareFaced Beauty tarjoaa kokonaisen sarjan eettistä kosmetiikka. Täysin vegaaninen mineraalimeikkisarja.

Kuva Riitta-Liisa Metsämarttila

Tule tutustumaan *verkkokauppaani

Verkkokaupassani on paljon tietoja tuotteista sekä löydät klikkaamalla sarjat-kohtaan kaikki myynnissä olevat, huippulaadukkaat sarjat. Sivuilla on myös paljon tietoa käytetyistä raaka-aineista esim. aloeverasta, kuolleen meren suoloista sekä moringasta. Voit myös selailla* OnLine-kuvastoa.

Voit myös itse alkaa konsultiksi ja näin saamaan etuja itsellesi. Kohdasta konsultiksi löydät lisätietoja. Minulta voi myös aina kysyä kaikista asioista.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti