Lauantaipäivän viettoa

Heräsimme hyvissä ajoin ja kissa oli vaatimassa aamupalaa jo ennen kukonlaulua. Aamu alkoi rauhaisasti lehden lukemisella ja aamukahvilla. Otan yleensä kaikki vitamiinit ja juomat heti aamulla, jotta eivät sitten unohdu päivän mittaan.

Viikonlopun aamu on ihanan leppoisa ja lehdenluku on nautintoa ilman kiirettä. Ulkona sää oli hieman sateinen ja todella kylmä. Halusin ottaa kuvia Ilvesmäestä mutta sää ei kyllä ollut puolellani.

Ajelimme kuitenkin mökille ja tiet olivat todella huonossa kunnossa loppupäässä. Lumisohjoa ja liukkautta oli kyllä varattu meille riittävästi.

Ilvesmäki oli kauniisti paikoillaan. Sade oikein innostui, kun otin kameran esille. Kova tuuli ja puuskissa piiskaava sade ei oikein kannustanut lähtemään etsimään kuvattavia kohteita metsästä. Otin muutamia kuvia pihasta ja kuvasin lasikuistilla ruusukuvia. Rakastan ruusuja ja lasikimalteita.

Sateinen helmikuu

Helmikuu on ollut säiden puolesta outoa aikaa. Sadetta ja tuulta on ollut melkein joka päivä. Ilma on ollut myös harvinaisen lämmintä. Kuvasin yksityiskohtia, koska valo ei ollut paras mahdollinen.

Poikkesimme myös naapurissa kylässä ja tuli päivitettyä tapahtumia. Kaikkialla oli rauhallinen tunnelma ja lauantai oli mielestäni mukava. Tulimme kaupan kautta kotiin ja ruuaksi valmistui kalaa. Loppuilta löhöillään ja huomenna taas uusia juttuja.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti