Kynttilä ja ruusut Ilvesmäen lasikuistilla

Ajatuksia matkan varrelta

Tänään minulla on ollut hyvä päivä. Heräsin aamulla hyvillä mielin ja päivä alkoi suotuisissa merkeissä. Oloni oli energinen ja hyvä. Aina näin ei ole ollut. Mieleni on ollut valmiiksi matala ja olen vain odottanut mitä sitten tapahtuu. Turhaan paljon käyttänyt energiaa tulevaisuuden miettimiseen ja kaiken mahdollisen huonon tapahtumiseen.

Olen varmasti itse luonut elämääni odotteita ja tilanteita, jotka ovat sitten toteutuneetkin. Nyt olen päättänyt elää hyvää elämää. Elämää, jota ei voi mitata rahassa, saavutetussa asemassa tai hienoilla valokuvilla jostakin, mistä ei saa iloa. Haluan elää elämää, jolla on tarkoitus. Hienosti sanottuna visio ja missio. Sekä reittisuunnitelma, millä toteutan haaveeni todeksi.

Olen mittaillut matkallani arvoni ja todennut, että mikään vanha ei enää päde elämässäni. Arvoni ovat kääntyneet päälaelleen ja nyt vasta olen ymmärtänyt mitä arvoni ovat.

Arvoajattelua

Olen miettinyt arvojani pitkään tehden myös suurta tunnetyötä siinä samalla. On vaatinut suurta luopumista antaa pois osa elämäänsä. Antaa itselleen armoa ilman suorittamista. Oppia olemaan jouten ja silti tuntea olevansa arvokas.

Elämänhallinnan tunne on minulle arvoista tärkein. Voin valita elämääni tulevat ihmiset ja luoda uutta elämää ympärilleni. En halua ponnistaa vanhalta pohjalta, vanhoin ajatuksin vaan saada itselleni uuden alun, jota voin ylpeydellä esitellä.

Kiitos kaikesta mitä olen saanut kokea

Elämän rakkaus

Ilman näitä elämänpolkuja, en olisi tässä nyt kirjoittamassa. En uskaltaisi avata sisintäni, koska pelkäisin mitä siitä ajatellaan. Nyt en enää välitä. Haluan olla äänenä niille, jotka eivät uskalla. Arvostan suuresti sitä palautetta, jota olen saanut.

En tunne itseäni rohkeaksi kirjoittaessani omista tunteistani. Päinvastoin. Elämänvoima sekä elämättömän elämän pelko sai minut ymmärtämään oman itseni tarpeet. En tule koskaan riittämään, jollen ala arvostamaan itseäni ja riittämään itselleni. En kenellekään muulle.

Pelko elää omana itsenäni on ollut suurin viholliseni. Taistelu pelkoa vastaan oli pitkä ja pimeä. Kauniin karu tarina, joka on nyt loppumetreillään. Vielä pitää puhdistaa mielestään sinne juurtuneita ajatusmalleja ja mielikuvia omasta osaamattomuudestaan. Uskaltaa rakastaa itseään ennen muita. Olla rehellinen ja peilaava kanssakulkija. Opin joka päivä enemmän. Tule mukaan matkalleni.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Rakkauden aikaa”

  1. Voin vain kopsata kirjoituksesi, niin monta samaa juttua olen läpikäynyt. Iällä näissä asioissa ei paljon ole väliä. yritän ottaa elämäni käsiini ja hyväillä sitä. Ei mitään pelkoa, näin nyt vaan hissutellaan etiäpäin.

    Vastaa
  2. Kuulostaa niin tutulta.. mutta antaa myös valtavasti voimia ja uskoa siihen että pimeyden keskellä pilkottaa valo

    Vastaa

Jätä kommentti