Vanhalle hyvästit – tervetuloa uusi elämä

Upea koristehajuvesipullo - Kuvaaja Riitta-Liisa Metsämarttila

Ajattelin tänään kaikkea mitä elämässäni on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Paljon on muuttunut ja tullut uutta vanhan tilalle. Ihmissuhteita on karissut pois kyydistä mutta taas yllättäen on löytynyt uusia verkostoja ja samoin ajattelevia ihmisiä. Elämä muuttuu ja me sen mukana.

On kummallista miten paljon elämä vaihtelee, koettelee ja antaa opetuksia. Elämä on iso arvoitus ja joka päivä jokin asia loksahtaa paikoilleen. Usein niin, että ei itse ollenkaan pysty kaikista ponnisteluista huolimatta vaikuttamaan lopputulokseen.

Suuret murheet ja ratkaisut

Minulla on ollut murheita monista asioista ja tilanteet eivät ole edenneet sillä tavalla ja vauhdilla kuin alun perin ajattelin ja suunnittelin. Monessa asiassa on takunnut ja on tullut odottamattomia hidasteita jo sovittuihin asioihin. Olen silti tottunut siihen, että lopulta kaikki järjestyy tarkoitetulla tavalla. Ei minun tavallani vaan jonkun korkeamman voiman tavalla. Kukin uskoo johonkin.

Minä uskon ikuiseen pyörään, joka antaa ja ottaa. Olemme kaikki siinä pyörässä oppimassa ja minulla on menossa jo useampi kierros. Nyt en vain saa antaa vanhan palata elämääni. Minun pitää pysyä tällä tiellä ja antaa sydänlahjani loistaa. Olen nyt jo saanut uskomattoman hyvää palautetta ja minulta on pyydetty apua keskustelujen muodossa.

Autan mielelläni sillä tasolla millä osaan. Ainakin voin kuunnella ja olla kanssakulkija. En tuomitse, anna neuvoja vaan kuljen vierellä. Minusta on hienoa jos joku sanoo, että kirjoituksistani saa voimaa ja toivoa omaan elämäänsä. Silloin olen oikealla tiellä.

Mistä minä saan voimaa ja rohkeutta

Saan voimaa olla rohkea omasta mielestäni. Olen kokenut jo niin paljon, myös en aina sitä elämän ruusuisinta puolta. Olen kokemusasiantuntija monessakin asiassa. En pelkää olla oma itseni. En pelkää sanoa mitä ajattelen. En silti halua loukata tai olla ilkeä. Väistän vain ne tilanteet, joissa on pakko olla oman voimansa ulkopuolella.

En kaipaa ihmisiä, joiden ainoa ajatus on saada hyöty minusta. En kaipaa ystävyyttä, joka mitataan rahalla tai saadulla hyödyllä. En kaipaa mitään, joka arvostetaan materiana. En kaipaa hyväksyntää, joka perustuu vallankäyttöön. Haluan olla vapaa, haluan olla rakastava. Haluan hoitaa perheeni ja olla läsnä tässä hetkessä. En elä huomisessa, en elä eilisessä. Elän tässä ja nyt. Vahvasti ja itsenäni.

Jos en kelpaa, en kelpaa koskaan. Saan voimaa siitä, että minut hyväksytään ja siitä, että voin elää elämää ilman jatkuvaa rasitusta muiden miellyttämisestä. Rakennan nyt omaa yritystäni pieni pala kerrallaan, teen Ilvesmäen Rouvalle brändiä. Se kestää oman aikansa mutta nyt olen vasta siihen valmis. Tervetuloa matkalleni ihmisyyteen.

Lue myös: Ilvesmäen taikaa – sateen jälkeen

Oletko jo tutustunut verkkokauppani palveluvalikoimaan?

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti