Upea sininen taivas Ilvesmäessä

Luontokävelyn rauhoittava voima

Mielenmaisemani kävelylläni tänään

Tein pitkän kävelyretken ja kuvasin Ilvesmäen maisemia ihanassa auringossa. Vedin happea syvään keuhkoihini ja nautin. Rakastan luontoa, kevään raikkaita tuoksuja sekä lintujen laulua. Luontokokemus ja ennen kaikkea metsä on minulle sielun rauhoituspaikka. Suosittelen kaikille mielialan nostoon ja pelkotilojen poistoon metsää. Ota oma aikasi, rauhasi ja paikkasi. Vedä syvään happea ja anna ikiaikaisen luonnon hoitaa mieltäsi.

Valokuvaamisen voimauttava tunne

Minulle on ollut aina tärkeää saada luoda ja valokuvaus on minulle tapa saada olla luova. Rakastan värejä ja kuvillani saan tuoda myös muille iloa ja voimaantumista. En ole mikään tekninen kuvaaja, haluan vain ottaa kauniita kuvia. Nyt minulla on aivan ihana kamera ja olen vihdoinkin tullut sinuksi Nikonini kanssa. Valokuvaus ja kirjoittaminen ovat molemmat minulle elämäni henkireikiä ja saan niistä suunnatonta iloa.

Kuvaaja itse kuvassa

Mistä lisää onnea elämään

Minä olen löytänyt onnea läheisistäni ja siitä, että vihdoinkin saan elää omaa elämääni. Välillä on ongelmia kuten ennenkin mutta nyt osaan käsitellä niitä paremmin. Saan onnea siitä, että onnistun jossakin asiassa tai joku saa iloa kirjoituksistani. Etsi sinäkin onnenpisaroita elämääsi, pienistäkin asioista voi löytyä suuri ilo.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti