Ilvesmäki

Ihana sateinen ilma

Tänään meillä on ollut ihana, rauhoittava lepopäivä. Heräsimme myöhään ja nautimme aamukahvit hitaasti. Lueskelin lehtiä ja nautin maalaisilman rauhasta. Ilma oli ulkona mitä kaunein ja aurinko paistoi jo aamulla lämpimästi. Linnut lauloivat kevään tulon ilosanomaa ja kaikkialla oli rauha.

Päivän suunnitelmia ja hitaan ajan nautintoja

Kävimme kaupassa ja ostin meille ruokatarvikkeet herkulliseen ensimmäiseen grillausateriaan ulkosalla. Hankimme paikallista lohta, perunoita ja raikkaan salaatin ainekset. Oli ihan superia saada olla Huvimutterissa säteilylämmittimen suloisessa lämmössä. Arttu grillasi meille ihanan sinihomejuustolohen ja minä tein salaatin ja perunat. Nautimme ruuat jo ulkona ja voi, kun oli maistuvaa.

Pakkasin loput kauniisti ja veimme paketin mökkinaapurille eli Merville. Tuli hyvä olo, että voin olla avuksi tälläkin tavalla.

Nyt on taas yksi päivä edennyt iltaan. Arttu lämmittää makuuhuoneen muuria ja käperrymme kissan kera nauttimaan mökin rauhasta untuvatäkin alle. Netflix-ilta meillä tänään.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti