Aloe Veran hyödyt sinulle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Aloe Vera Power Juice

Miten sinä hyödyt käyttämälllä Aloe Veraa

Tässä upea tietoisku Aloe Verasta, jos se on sinulle vielä tuntematon kasvi.

Cosmopharman tuotteissa käytettään Aloe Veraa ja kuten alla olevasta tekstistä käy ilmi on kasvin laaduissa paljon eroja.

Aloe Vera – upea kasvi!

Aloe Vera on muinainen laji, jonka uskotaan olevan peräisin Arabian niemimaalta. Nimi Aloë on vanha arabialainen nimi, joka viittaa lajeihin, joita käytetään lääkekasveina. Vera on latinaa ja tarkoittaa aitoa.

Aloe Verojen välillä on kuitenkin eroja. Kun Aloe Veran ominaisuudet tulivat tunnetuiksi ympäri maailmaa, aloitettiin sen kasvattaminen taimista Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa nopeasti rahan toivossa. Kyseiset Aloe Verat eivät kuitenkaan ole parhaita Aloe Veran lajikkeita. Cosmopharman tuotteissa käytetäänkin vain Aloe Vera Barbadensista (mm. luomiväreissä, shampoissa ja mehuissa), joka kasvaa Jordanin laakson mineraalirikkaassa maaperässä aivan Israelin Kuolleenmeren vieressä.

Se on kallein mutta myös aktiivisin Aloe Vera, koska se sisältää paljon mineraaleja ja vitamiineja maapallolta, joka taas saa ravintoaan Kuolleeltamereltä. Maaperän lisäksi on tärkeää kuinka kasvit korjataan ja miten niistä huolehditaan tuotannon aikana. Nykypäivän suurilla Aloe Vera -markkinoilla on tärkeää kiinnittää huomiota myös siihen mistä tuote tulee ja miten sitä käsitellään.

Aloe Veran sekoittaminen kylmässä, kuumentaminen tai kuivaaminen jauheeksi tuhoaa aktiivisimmat mineraalit ja vitamiinit, jolloin ei ole enää väliä vaikka alkuperäinen aine olisi ollut 100-prosenttista Aloe Veraa. Cosmopharman käyttämän Aloe Veran lehdet korjataan aina varhain aamunkoitteessa, koska silloin ne sisältävät suurimman osan nesteestä, eikä aurinko ole ehtinyt kuivaamaan ravinnepitoisia nesteitä geelistä. Lehdistä huolehditaan heti sadonkorjuun jälkeen kaikkien mineraalien ja vitamiinien säilymisen varmistamiseksi. Lehtien puhdistuksen jälkeen jäljellä oleva hyytelö käytetään tuotteisiimme samana päivänä kuin ne on korjattu!

Aloen lehdet kuoritaan, “fileoidaan”, puhdistetaan ja puristetaan lopulta tuotteiksi, jotka kuuluvat Cosmopharman valikoimaan. Tämä tarkoittaa, että Cosmopharma-tuotteet sisältävät ns. kylmäpuristettua tuoretta Aloe Veraa. Cosmopharma ei käytä lämpöä kuivattamaan Aloe Veraa jauheeksi tai jäädytä sitä myöhempää käyttöä varten. Cosmpopharman tuotteissa on Aloe Vera vain luonnollisessa geelimuodossa.

Kaikki tuotteemme sisältävät samaa Aloegeeliä, riippumatta siitä, onko kyseessä mehu, shampoo, suihkugeeli tai meikki. Tervetuloa tutustumaan, kokeilemaan ja tuoksuttelemaan Cosmopharman upeita tuotteita, jotka sisältävät kylmäpuristettua Aloe Vera barbensista.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
💛

💛 Näytä enemmänNäytä vähemmän

7 tuntia sitten

Sunnuntain kuva🖤

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

#ilvesmäenrouva 
#elämänuudettuulet 
#eiyhtäänfiltteriä 
#ajatuksiaelämästä

Sunnuntain kuva🖤

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

#Ilvesmäenrouva
#elämänuudettuulet
#eiyhtäänfiltteriä
#ajatuksiaelämästä
Näytä enemmänNäytä vähemmän

9 tuntia sitten

Kommentoi Facebookissa Sunnuntain kuva🖤…

Voitaisko olla joskus yhtaikaa Raumalla 😉?

Meillä oli mukavat Karaoketanssit Metsäpirtillä. Kaikki halukkaat saivat laulaa ja tanssijoitakin riitti.

Ulkona oli tulet ja nuotion ympärillä oli hyvä lämmitellä.

Makkara maistui hyvälle yön kylmyydessä.

Aamuyöhön saakka viihdyimme💖

Kiitos kaikille osallistujille, tunnelma oli mukava.

Ihan huippu oli Artun & Jukan yhteisesitys Mä putoan.🙂

Meillä oli mukavat Karaoketanssit Metsäpirtillä. Kaikki halukkaat saivat laulaa ja tanssijoitakin riitti.

Ulkona oli tulet ja nuotion ympärillä oli hyvä lämmitellä.

Makkara maistui hyvälle yön kylmyydessä.

Aamuyöhön saakka viihdyimme💖

Kiitos kaikille osallistujille, tunnelma oli mukava.

Ihan huippu oli Artun & Jukan yhteisesitys "Mä putoan."🙂
Näytä enemmänNäytä vähemmän

11 tuntia sitten

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti