Ilvesmäen rauhaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Naavaa Ilvesmäen pihapuista

Aamulla ajattelin maailman tilaa ja tulin siihen tulokseen, että annan olla. Lukemalla ja tietämällä liikaa vain oma olo huononee. On paljon parempi tehdä pieniä arjen askareita ja antaa maailman tuulien puhaltaa omaan tahtiinsa. Minulla on elämä, sinulla on elämä ja valtaa minulla ei ole kuin omaan elämääni. Voin joka päivä valita ajatukseni ja nyt valitsen hyvät ajatukset.

Huvimutterin siivousta

Päivän valinnat

Tänään jatkan siivousurakkaani ja pesen saunan sekä laitan kaiken kauniiksi tulevaa kesää varten. Myös laavu pitää puhdistaa ja tuulettaa. Laavun tulisija kaipaa kunnon pesua ja kaikki tekstiilit mitä siellä on säilytetty talven yli. Saunan ja saunan eteisen pesen myös huolella ja vaihdan ikkunaan uudet verhot. Ulkona on nyt mitä ihanin ilma ja raitis tuuli puhaltelee Ilvesmäen pihapiirissä.

Päivän harjoitus

Tänään aion olla rauhassa ja hyvillä mielin. Sitäkin pitää harjoitella ja terottaa oman mieleensä. Jokainen päivä on uusi ja kaikki järjestyy. Pienillä askelilla eteenpäin ja uuteen viikkoon.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti