Kuolleen meren salaisuudet

Mitä ovat kuolleen meren hyvää tekevät mineraalit

Kuollut Meri on suolan ja mineraalien keidas

Cosmopharma – yhdistynyt sopusoinnussa luonnon kanssa, loistava lähde hyvinvointiin, kauneuteen ja terveyteen! 

Dramaattisessa ja samalla rauhallisessa autiomaassa on maapallon matalin paikka – Kuollutmeri – noin 400 metriä merenpinnan alapuolella. Se on ainutlaatuinen terveyden ja kauneuden lähde.
Meren suola- ja mineraalipitoisuus on yli 30% eli 10 kertaa enemmän kuin muissa merissä. Kuolleessameressä pikemmin kellut kuin uit. Suolapitoisuus johtuu osittain siitä että Kuollut Meri ei virtaa mihinkään ja osittain siitä että ympärillä olevat vuoret ovat suolakiveä.. Sadekauden aikana suuria määriä liuennutta suolaa virtaa mereen ja jää sinne veden haihtumisen jälkeen. Kaunis “hiekka” meren pohjassa ei ole itse asiassa mitään muuta kuin suolaa. Kuolleenmeren  vesi sisältää 26 eri  mineraalia, jotka ovat tärkeitä ihmisen terveydelle ja 12 näistä ei esiinny missään muussa meressä.

On sanottu, että historian kuuluisin kaunotar, Saaban kuningatar, löysi kosmeettisia vaikutuksia uidessaan mineraalipitoisissa vesilähteissä. Monet kutsuvatkin Kuolluttamerta “Elämän mereksi”. Kuolleen Meren tuotteet poikkeavat useimmmista käyttämistämme tuotteista, koska ne eivät jätä rasvaista kalvoa, vaan lisäävät ihon kosteutta. Kivennäisaineet edistävät solujen uusiutumista, parantavat solujen aineenvaihduntaa, stimuloivat verenkiertoa, puhdistavat, nuorentavat, palauttavat ja lisäävät happea soluihin. 

On erittäin tärkeää että mudassa on mahdollisimman korkea magnesiumpitoisuus kun siitä aletaan jalostaa tuotteita jotka antavat ainutlaatuista kosteutusta ja korjaavat soluja. Oman haasteensa korkeat mineraalipitoisuudet kuitenkin valmistajille aiheuttavat, sillä tuotteen täytyisi silti olla helposti levittyvä.

Eräs Cosmopharman tuottajista on toiminut jo 70 vuoden ajan ja omaa kaiken mahdollisen tietämyksen ja teknologian. Tämä laitos on myynyt ja tutkinut kuolleenmeren aarteita 20 vuoden ajan. Heillä on useita professoritasoisia farmasian alan tutkijoita jotka päivittäin työskentelevät yksinomaan tuotekehityksen ja tutkimuksen parissa.

Cosmopharma voikin ylpeänä esitellä laadukkaat, kuolleenmeren mineraaleja, suolaa ja mutaa sisältävät tuotteensa!

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti