Kukka-amppeli Ilvesmäestä

Mistä ihmisen ihmisyys tulee ja kasvaa

Voiko kukaan meistä syntyä täydellisenä ihmisenä, jolla on kaikki tieto hallussaan? Syntyä olentona, joka ei kaipaa yhteyttä muihin ihmiseen tai yhteisöllisyyteen? Tuntuu, että tässä viimeaikoina olen näihinkin törmännyt. Täydellisen empatiakyvyttömiin ihmisiin, joilla ainoa ja tärkeä asia on mitata kaikki rahassa. Rakkaus on vanhanaikaista ja sitähän saa rahalla. Olen muuttunut niin paljon arvoiltani ja ajatuksiltani, että en jaksa elämässäni enää yhtään tärkeää ja toisia polkevaa ihmistyyppiä. Luojalle kiitos, saan valita omat ihmiseni.

Elämässä kovat ajat opettavat kuka jää rinnallesi ja kuka lähtee uuden paremman saaliin perään. En anna omaa voimaani enää koskaan kenellekään, joka ei sitä arvoista tai ansaitse. On ihanaa saada herätä aamulla levollisin mielin, koska tapahtuu mitä tahansa aito rakkaus jää. Ja toivo paremmasta. En enää koskaan lakkaa uskomasta toivoon ja siihen miten elämä kantaa. Elämä ottaa ja opettaa, kovallakin kädellä välillä. Mutta se myös antaa niille, jotka ottavat opit vastaan ja jatkavat pystypäin eteenpäin.

Meillä kaikilla on yksi elämä ja se pitää käyttää hyvin. Älä anna muiden viedä sinua tai tallata omia ajatuksiasi. Olet arvokas itsenäsi, myös heikkona ja rikkinäisenä. Oma mielesi nostaa sinut ylös ja antaa suunnan elämällesi eteenpäin. Kukaan ulkopuolinen tietäjä, alistaja tai hyväksikäyttäjä ei sitä tee. Menetät vain oman voimasi toiselle ja annat energiaa tyhjille kuorille.

Tunnistat kyllä oman elämäsi sankarit. He voivat olla hiljaisia kanssakulkijoita, joilla on hyvä tahto sinua kohtaan. Hyvät ihmissuhteet antavat sinulle energiaa ja täytyt elämänilolla tapaamisissa heidän kanssaan. Energiatasosi nousee ja hyvä olo valtaa mielesi. Etsi näitä ihmissuhteita ja vaali niitä hellästi. Ne ovat tärkeimpiä asioita maailmassasi ja ne kantavat vaikeiden aikojen yli. Hyväksikäyttäjät ja energiavampyyrit pakenevat vaikeuksien ilmestyessä, todelliset ihmissuhteet pysyvät.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Ajatuksia aamuun”

  1. Niin totta! Ihminen on yhtä ympäröivän energian kanssa. Ympäröivässä energiassa on hyvä päästää lähelle kaikkea sellaista, joka kasvattaa mun energiaa. Kauneus, hyvä mieli, rakkaus <3

    Vastaa

Jätä kommentti