Cosmopharman uramahdollisuus

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Aloe veraa lasissa
Oletko kiinnostunut terveydestä, kauneudesta ja myyntityöstä?Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa!Meillä on vuosien kokemus ihohoito- ja hiustuotteista, hyvinvointituotteista, meikeistä ja väri & tyylianalyyseistä, sekä suoramyyntialasta.Suuri osa tuotteistamme perustuu kylmäpuristettuun tuoreeseen Aloe Veraan ja Kuolleenmeren suolojen ja saven hoitaviin mineraaleihin. Tiedämme, kuinka hauskaa on toimia näiden tuotteiden parissa, ja olemme panneet merkille, että jokainen haluaa markkinoida niitä itselleen luontevalla tavalla – kaikki on mahdollista Cosmopharmalla. Voit myydä tuotteitamme:Kauneuskutsuilla kodeissaOnline-esittelyillä sosiaalisessa mediassaEtä-esittelyinä, yhteistyössä emännät, joita et tapaaLiikkeessäsiSalongissasiSuoraan tuoteluettelon avullaVerkkokaupassasi jonka saat veloituksetta rekisteröityessäsiCosmopharman kauneuskonsulttina valitset itse kuinka paljon käytät aikaasi. Kuvittele että saat toimia kauneuden, meikkien, ja ihonhoidon parissa, olla oma pomosi ja päättää itse työajoistasi. Voit aloittaa oman bisneksen helposti, sillä vältyt kotisivujen rakentamiselta, verkkokaupan ja domain-osoitteen ostamiselta, varastoinnilta, tuotteiden rekisteröinniltä ja virastokäynneiltä, uusien tuotteiden kehittelyltä, kampanjasuunnittelulta, toimistoN varaston ja asiakaspalvelun ylläpidolta, tavarakuljetuksilta ja tuotetoimituksilta.KAIKEN tämän Cosmopharma tekee puolestasi. Sinä saat keskittyä 100% hauskaan puoleen, myyntiin ja asiakkaiden tapaamiseen!Käytä mahdollisuus ja työllistä itse itseäsi!Kauneuskutsujen järjestäminen on todella kivaa ja saat siihen kaiken tarvitsemasi avun Cosmopharmalta!
Kauneuskonsulttina tilaat tuotteesi itse ja saat 30-50% alennuksen riippuen riippuen tilausmäärästäsi.Kolmen ensimmäisen viikon aikana saat 50% kiinteän alennuksen ja jokainen tilaus kasvattaa volyymiäsi.Voit vaikuttaa alennusprosenttiisi, kun tilauksesi ylittää tietyn summan, alennus kasvaa. Et maksa mitään kuukausi- tai käynnistysmaksuja, ja sinulta ei vaadita mitään, eikä tiettyjä myyntimääriä!Ja voit milloin vain keskeyttää työsi, tai pitää taukoa.Et ole Cosmopharman työntekijä vaan itsenäinen kauneuskonsultti, joka vastaa oman myyntinsä ja ansioidensa ilmoittamisesta verottajalle. Jos sinulla on kysymyksiä näihin liittyen, ota yhteys suoraan alueesi veroviraston neuvontapalveluun. Cosmopharma tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa ratkaiseva askel ja ryhtyä kauneuskonsultiksemme:Ihania tuotteita joita iho ja hiukset suorastaan rakastavat!Oma verkkokauppa ilman kustannuksia.Mahdollisuus ainoastaan myydä tuotteita ja ansaita rahaa ilman varastointia ja tuotetoimituksia.Koulutusohjelma ihonhoitoon, meikkiin ja Väriin & Tyyliin.Mahdollisuus osallistua matkoille ja konferensseihin sekä kotimaassa, että Ruotsissa ja muualla ulkomailla.Myydä tuotteitamme tavalla, joka sopii sinulle parhaiten – kotiesittelyillä, onlinessa, liikkeestä, nettikaupan kautta tai salongista.Positiivinen ja kannustava yhteisö, josta löydät nopeasti samanhenkisiä ystäviä.Niille, jotka näin toivovat, johtajasi yksilöllistä ohjausta.Helppokäyttöinen kotisivu, jonka toiminnot auttavat sinua työssäsi konsulttina..
.Et voi menettää mitään mutta voit voittaa paljon!Autamme sinua ilolla matkalla kohti uutta, jännittävää, opettavaista elämää, ja kohti taloudellista menestystä!Lämpimästi tervetuloa Cosmopharmaan!Ei vaatimuksiaKorkealaatuiset tuotteetFantastinen kotisivu joka helpottaa arkipäiväsi asiointia Cosmopharmalla!Emme vaadi aikaisempaa koulutusta tai kokemusta.
Kun olet rekisteröitynyt, kollegasi ottaa sinuun pian yhteyttä kertoakseen sinulle lisää Cosmopharmasta, jos näin toivot.Tervetuloa yhteisöön!
  
            

Ota yhteys

https://ilvesmaenrouva.cosmopharmas.com/bli-konsulent

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti