Kuvauksen iloa

Mistä rakkaus syntyy

Olen tässä mietiskellyt rakkautta ja sen syvintä olemusta. Tänään teimme retken mönkkärillä ja siinä takana kylmissäni istuen ajattelin monenmoista asiaa.

Rakkautta ja sen syntymystä. Miten aitoa rakkautta ei saa millään tavalla ilman oikeaa tunnetta. Rakkautta on miltei mahdoton selvittää, jos ei ole sitä itse kokenut. Rakkaus tuntuu hyväksyntänä ja siinä, että saat olla oma itsesi. Ilman peittelyä, häpeää tai mitätöintiä.

Pystyt jakamaan ajatuksesi ilman pelkoa tuomitsemisesta. Olet rinnalla ja tuet. Saat tukea silloin ,kun olet itse huonoissa vesissä. Uskallat luottaa ja antaa itsestäsi sisimmän toiselle. Olet riisuttuna ilman naamiota ja silti saat rakkauden. Kaiken sen hyvän mikä sinulle kuuluu.

Rakkaus on suunnaton voima ja lahja. Kaiken elämän lähde. Se tuntuu sydämessä ja katseessa. Se lämmittää ja antaa toivoa huomiseen.

Rakkaus on minulle valtava voimavara. Välillä katson omaa rakastani ja tunnen pakahduttavaa onnea. Miten olen voinut saada noin itselleni sopivan sielunkumppanin kulkemaan kanssani maailmaan.

Sielunkumppanuus on sydämenlahja ja soisin kaikkien löytävän sen itselleen. Tässä maailmassa on aivan tarpeeksi ihmisiä, joiden ymmärrys tai empatiankyky eivät riitä käsittämään sielunkumppanuutta. Säälin heitä, koska karma antaa meille kaiken takaisin. Kovat sanat ja armottomuus jäävät jonnekin ja palautuvat odottamalla hetkellä. Myös hyvyys ja rakkaus kerääntyvät ympärillesi ja antavat sinulle suojaa ja voimaan. Ympärilläsi on hyviä ihmisiä, anna heille mahdollisuus olla enkeleitäsi.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti