Värianalyysit ja värien iloa tuoma maailma

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Värianalyysi - Kuvaaja Riitta-Liisa Metsämarttila
Väri ja tyyliCosmopharmalla on lähes 300 sertifioitua väri- ja tyylikonsulttia ympäri Pohjoismaita, monilla heistä on yli 20 vuoden kokemus! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä markkinoiden varmimmat ja parhaat väri- ja tyylianalyysit.Löydä parhaat värisi!Värit vaikuttavat siihen miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta. Väärät värit voivat valitettavasti tehdä juuri päinvastoin, näytät väsyneeltä, kalpealta ja jopa vanhemmalta kuin olet. Riippumatta siitä mitkä värit ovat muodissa juuri nyt, jokaisessa niistä on useita sävyjä jotka sopivat sinulla ja sävyjä jotka eivät sovi sinulle. Löydä ne sävyt jotka sopivat!Henkilökohtaisen värianalyysin sinulle tekevät Cosmopharman osaavat värianalyytikot ja saat paremman käsityksen siitä mitkä värit sinulle parhaiten sopivat. Saat mukaasi myös 30 sävyä sisältävän väripaletin, jonka kanssa sinun on helpompi tehdä ostoksia. Anna persoonallisen tyylisi näkyä!Tyyli ja muoti ovat aina ajankohtaisia aiheita, mutta niiden mukana ei ole ihan niin helppoa roikkua. Erityisesti näin käy, jos ei oikein tiedä millainen tyyli itselle sopii. Cosmopharman tyylianalyytikot auttavat sinua tekemällä henkilökohtaisen tyylianalyysin, jossa käydään läpi vartalosi muoto ja henkilökohtainen tyylisi. Saat vinkkejä miten korostaa parhaita puoliasi ja miten häivyttää niitä heikompia. Saat apua myös sellaisen peruspuvuston kokoamiseen, jolla et putoa muodin kelkasta. Saat henkilökohtaisen tyylikirjan, joka on täynnä vinkkejä ja ohjeita juuri sinulle ja vartalonmuodollesi. Yhdistä väri ja tyyli –  Ota molemmat!Kun tietää mitkä värisävyt sopivat, se merkitsee jo valtavan paljon. Tiedätkö sen sijaan minkälaiset vaatteet ja linjat sinulle sopivat jotta saisit kaiken mahdollisen irti?Cosmopharma tarjoaa sekä väri- että tyylianalyysejä, jotta voisit vahvistaa kasvojesi ja vartalosi parhaita puolia sekä saada uusia ideoita vaatteisiisi ja meikkiisi. Näytä oma upea persoonallisuutesi oikeissa väreissä ja tyylissä!» Varaa aika väri- ja tyylianalyysiin jo tänään  Uusi ura stylistina?Oletko kiinnostunut kouluttautumaan väri- ja tyylianalyytikoksi? Katso kurssitarjontamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään lähimmän sertifioidun kouluttajan

Tilaa minulta oma värianalyysisi ja anna itsellesi ihana uusi ilme

YHTEYSHENKILÖMäkilä Anne
Puhelin: +358 45 209 90 97
anne@ilvesmaenrouva.fi

© Cosmopharma   |   Käyttöehdot   |   Tietosuojaseloste   |   Evästeet   |   Tekijänoikeus   |   Yhteystiedot   |  
Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti