5 rutiinia, joilla saat upean ihon kasvoillesi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Laadukasta Cosmopharma-kosmetiikkaa

Ihon puhdistus – rutiinien nro 1.


Jos halutaan käyttää kahden vaiheen puhdistusta eli Cleansing Milkkiä (puhdistusmaito) ja Toneria (kasvovesi), toteutetaan nämä aina tässä järjestyksessä. Puhdistusmaito on varsin rasvainen liuottaen pois epäpuhtauksia ja kasvovesi, joka joissakin tapauksissa sisältää myös alkoholia, puhdistaa, desinfioi ja poistaa puhdistusmaidon jäänteet.

Jos käyttää puhdistusmaitoa, TULEE MYÖS AINA käyttää kasvovettä, muuten iho voi jäädä tahmean ja rasvaisen tuntuiseksi. Jos halutaan käyttää yhden vaiheen puhtdistustapaa, suosittelemme tuotettamme nimeltään x3 Micellar Water.

Metodista riippumatta iho tulee puhdistaa sekä aamulla että illalla. Iltaisin pesemme pois ilmansaasteita sekä meikin ja päivävoiteen jäänteet, ja aamuisin poistamme epäpuhtauksia ja yövoiteen jäämät.

Kannattaa myös muistaa, että öisin kehomme puhdistuskoneisto työskentelee voimakkaimmin, ja silloin lika ja epäpuhtaudet tulevat ulos huokosista.

Ihon kuorinta – rutiinien 2.

Kuorintaa ei ehdottomasti tehdä joka päivä, mutta kun kuoritaan, se tehdään heti puhdistuksen jälkeen. Kuorinta on paikallaan ihotyypistä riippuen 1-2 kertaa viikossa tai 1-2 kertaa kuukaudessa.

Hellävaraiseen kuorintaan huippuhyvä tuote on X3 Triple Action Peeling

Ihon hoito kasvonaamiolla – rutiinien 3.

Kasvonaamio tulisi aina laittaa puhdistetulle ja kuoritulle iholle. Kuorinta ennen naamiota varmistaa sen, että iholla ei ole kerrosta kuolleita ihosoluja naamion tiellä, ja naamion tehoaineet pääsevät tunkeutumaan kunnolla ihoon. Suosittelemme kasvonaamiota noin kerran viikossa, ja sen pitäisi vaikuttaa noin 10-20 minuuttia ennen huuhtelua pelkällä vedellä.

Ihana, hoitava X3 Kultanaamio jokaiselle ihotyypille

Ihon kosteutus seerumilla – rutiinien 4.

Seerumi on ylimääräistä ravintoa, joka työntyy syvälle ihoon. Iho on aina puhdistettava niin, että seerumilla on avoin reitti ihon pohjakerroksiin. Käytä päivä- tai yövoiteen alle.

Tästä voit tilata superkosteuttavan X3- seerumin hellimään ihoasi

Ihon suojaksi päivä- tai yövoide- rutiinien 5.

Päivä- ja yövoiteet EIVÄT ole sama asia, joten ne eivät ole vaihtoehtoisia. Päivävoiteen tehtävä on mm. suojata ja yövoiteen tehtävä on antaa iholle ravintoa.

Joten yksinkertainen sääntö on: kun menet nukkumaan, käytä yövoidetta, muulloin käytä päivävoidetta! Jos ihosi on kuiva ja tarvitsee lisäkosteutusta, voit laittaa yövoidetta reilun määrän ja antaa sen imeytyä yön aikana.

Tästä voit tilata X3-sarjan päivävoiteen tai X3-sarjan yövoiteen.

Rakkaudella Ilvesmäen Rouva

Kun jaksat hoitaa ihoasi päivittäin, se palkitsee sinut upealla hehkulla. Halutessasi lisätietoja tai apua tuotteiden valinnassa, niin ota aina yhteyttä kysyäksesi Cosmopharman tuoteasiantuntijalta neuvoa.

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti