Lintujen kylpyallas

Sateen aikaan

Aamulla heräsin sateen rauhoittavaan rapinaan. Koko yön on hiljalleen piiskotellut vettä. Puutarha näyttää kuin vihreältä viidakolta aikaisemman kuivuuden sijaan. Elämme kauneinta keskikesän aikaa mutta aamulla ikkunasta katsoessa ilmassa oli jo syksyn haikeutta.

Nyt on satanut ja ukkostanut tasaisesti pidemmän aikaa. Minua ei niinkään sade haittaa, olen syksyn ihminen ja tunnen olevani kotonani tihkusateessa ja tuulessa. Minua pyydettiin menneiden elämien ryhmään ja totta tosiaan; olen elänyt vetoisissa Skotlannin linnoissa ja keskiajalla minulla on ollut kestikievari. Olen ollut Kievarin Rouva ja ympärilläni on ollut paljon iloista elämää. Olen tehnyt isoilla padoilla ruokaa ja luonut ympärilleni tunnelmaa ja rauhaa väsyneille matkaajille.

Ilmankos rakastan ruuanlaittoa edelleen. Ruuan tuoksut ja ennenkaikkea värit antavat minulle elämäniloa. Eilen tein värianalyysejä ja on ihanaa löytää ihmisille oikeita sävyjä ja värejä. Oikeat värit saavat ihan hehkumaan ja näyttämään kantajansa vuosia nuoremmalta.

Uuden äärellä

Olen nyt viettänyt kesälomaa ja ainoastaan tehnyt värianalyysejä sertifiointiani varten. On ollut voimaannuttavaa huomata, että elämä pyörii ilman minun jatkuvia ponnistelujani. Kaikki jatkuu, yön jälkeen saapuu uusi aamu. Olen niin kauan kantanut huolta muiden hyvinvoinnista, että oma hyvinvointini jäi ihan unohduksiin itseltäni. Nyt opettelen olemaan armollinen itselleni ja samalla myös muille. Meillä jokaisella on omat taakkamme kannettavana. Toisilla paljon, jollakulla vähemmän.

Itseään ei voi verrata muihin. Jokainen meistä on arvokas yksilönä ja jollakin alueella osaa asioita paremmin kuin kukaan muu. Olen päättänyt elää ja antaa toistenkin elää. Rauhassa ja rakkaudessa.

Tervetuloa seuraajakseni myös instagramissa

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti