Loppukesän ajatuksia – uusia tuulia syksyyn

Ilvesmäen omenapuut

Haikeutta ilmassa

Aamulla on maassa jo kaste. Loppukesä haalistuvine väreineen on jo täällä. Ilmassa kuultaa aavistus syksystä mutta aurinko lämmittää vielä päivisin. Puutarha uhkuu kukkien voimaa ja kaikkialla on jo pieni haikeus kesän päättymisestä.

Itse olen syksyn ihminen ja rakastan syksyn saapumista. Elokuun pimeneviä öitä ja ilmassa tuntuvaa kosteutta. On ihanaa sytetellä kynttilöitä ja nauttia huvimajassa illan äänistä ja laskeutuvasta hämärästä.

Kuunnella lintujen laulua, joka on jo kertomusta muutosta etelään. Yön äänet laskeutuvat hiljalleen illan hämärtyessä ja kaikkialla on rauha.

Lintujen kylpyallas

Elämän uusia tuulia syksyyn

Minulle syksyn alku on aina myös lupaus uudesta. Odotan kovasti, että saan alkaa tekemään värianalyysejä. Olen nyt pikkuhiljaa alkanut markkinoimaan itseäni ja nyt on hienoa huomata, että kovasta työstä saa myös palkkiota. Sain sertifiointini valmiiksi heinäkuussa ja voin nyt käyttää nimikettä sertifioitu värikonsultti.

Värit ovat aina olleet minulle tärkeitä ja saan valtavasti iloa löytäessäni ihmisille oikeita värejä. Oikeat värit saavat kantajansa hehkumaan ja näyttämään jopa vuosia nuoremmilta.

Voit tilata minulta värianalyysin tästä palvelut.

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti