3 täsmävinkkiä turvotuksen poistoon

Superihana kosteuttava vartalovoide
Organic Bodylotion

Miten turvotusta pois kesän jäljiltä?

Vesijuoksu on oivallinen valinta

  1. Minulla ensimmäinen ja toimivin tapa on alkaa harrastaa vesiliikuntaa. Sopivin laji on vesijuoksu. Jos teen viikossa 3 x 45 minuutin treenin, huomaan jo kahden viikon jälkeen vanhojen kesähousujen sujahtavan huomattavasti helpommin jalkaan. Vesilajisi voi olla mikä tahansa sinua inspiroiva laji. Uinti on koko vartalolle hyväksi ja poistaa yhtä lailla nestettä koko kehosta. Myös erilaiset vesitreeni-tunnit ovat loistavia kunnon kohottajia sekä antavat ryhmäliikunta – tunteita myös hyvää mieltä. Yleensä tunneilla on myös rytmikäs musiikki ja kivat kaverit kannustamassa parempaan suoritukseen. Vesi on elementtinä armollinen ja tukee loistavasti niveliäsi. Vedessä voit ja jaksat tehdä pidemmän treenin kuin kylmiltään vaikkapa lenkkeilemällä. Itse koen myös, että saan samalla kaksi asiaa yhdistettyä; treenin ja peseytymisen.

Ota avuksesi Aloe Vera-juomani

2. Treenin tueksi sinun kannattaa ottaa avuksesi nestettä hyvin poistava aloe vera-juoma. Itse käytän juomaa aamulla tyhjään vatsaan. Laitan isoon haaleaan vesilasilliseen mitallinen juomaa. Toisen lasillisen samalla tavalla juon iltapäivällä. Kovin myöhään ei juomaa kannatta nauttia, koska se saattaa pissattaa yöllä ja näin häiritä yöuntasi. Tästä voit tilata juomaa Aloe-Vera-Power-Juice

Ruokailun salat

3. Vähennän huomattavasti suolaista ruokaa ja pyrin syömään salaattipitoisia aterioita. En lisää ruokaani enää suolaa vaan mieluummin maustan yrteillä. Veden juominen myös poistaa turvotusta tehokkaasti aloe veran lisäksi. Laitan aamulla kannuun valmiiksi 2 litraa vettä ja tämän määrän lisäksi juon nuo kaksi lasillista aloe veran kanssa lisäksi.

Veden juominen tehostaa nestekiertoa ja puhdistaa elimistöä. Veden juonti myös kirkastaa ihoa ja antaa energiaa keholle ja mielelle. Haittapuolena on runsaampi vessassa ravaaminen mutta otan sen siltä kannalta, että nyt puhdistun ja virkistyn.

Näillä vinkeillä oloni kevenee ja vaatteet taas solahtavat päälle mukavasti.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti