Kollageenin avulla iho hehkumaan

Kaupallinen yhteistyö Ilvesmäen Rouva – Natural Line Oy

Mainoslinkit merkitty *

Kollageenin hyödyt ihollesi

Olen nyt käyttänyt kollageenia parisen kuukautta ja kasvojen ihossa huomaan muutoksen. Ihoni on hyvin herkkä ja nopeasti allergisoituva eri kosmetiikalle. Ihon pinta on kuiva ja kollageeni sekä veden juonnin lisääminen on tuonut helpotusta pintakuivuuteen. Ihoni on myös hyvin kosketusherkkä ja alkaa nopeasti punoittamaan. Saunassa iho on aina suojattava joko kostealla pyyhkeellä tai sitten olen käyttänyt Cosmopharman All Purpose Creamia. TÄSTÄ SAAT OMASI

Suomalaisen AITO-sarjan Brändilähettiläänä käytän Aito-kollageenivalmistetta kaksi kapselia aamuisin. Välillä pidän taukoa tuotteen otosta mutta sen huomaan kyllä ihon kunnosta nopeasti, milloin on taas aika napata kapselit käyttöön.

Tietoa AITO kollageenista

Ainutlaatuinen ja tutkitusti tehokas Ovoderm® kollageeni on todellinen kuivan ihon pelastus! Aito kollageenin sisältämä Ovoderm® vahvistaa ihoa, jolloin kosteus ei pääse karkaamaan. Tukee myös hiusten ja kynsien hyvinvointia.

Aito kollageeni sopii lähes kaikille, myös kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille. Eettinen, nopeavaikutteinen ja helppokäyttöinen: kaksi vegekapselia päivässä riittää. Ei turhia lisä- tai täyteaineita.

Kollageeni on proteiini, jota on ihmiselimistössä lähes kaikkialla, kuten ihossa, hampaissa, luustossa ja rustoissa. Kun ihminen ikääntyy, elimistön oma kollageenituotanto hidastuu.

Aito kollageeni on eettinen valinta!
Aito kollageeni sisältää Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia, joka on patentoitu, eettinen ja luonnollinen raaka-aine. Ovodermin valmistuksessa ei käytetä minkäänlaisia kemikaaleja, ja valmistustapa on ympäristöystävällinen sekä luontoa kunnioittava.

Ovoderm® kananmunan kalvoproteiini sisältää luonnollisesti tyyppien 1, 5 ja 10 kollageenia, hyaluronihappoa, elastiinia ja keratiinia. Lisäksi kasviskapselissa on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää:
Ovoderm® kananmunan kalvoproteiinia 510 mg, josta:

tyypin 1, 5 ja 10 kollageenia yht. 180 mg
hyaluronihappoa 20 mg
elastiinia 100 mg
keratiinia 5 mg
lisäksi C-vitamiinia 80 mg

Ainesosat:
Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), askorbiinihappo, Nu-FLOW® riisitiiviste.
 
Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. 

Käyttöohje: 2 kapselia päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

TÄSTÄ TILAAMAAN

Used for the like, share, comment, and reaction icons
❤😘

❤😘 Näytä enemmänNäytä vähemmän

9 tuntia sitten

Heippa,

tänään on ollut ihan mukava arkinen päivä. En enää kaipaa elämääni luksusta tai suuria huippuja, ihana, tasainen arki ja välillä viikonloppu ovat minulle parasta aikaa.

Kissan kanssa kömmimme aamukahville ja pikkuhiljaa päivän puuhiin. Kaikki sujuu painollaan ja saan tehdä asioita omaan tahtiini. Tänään hahmottelin kirjaani ja tuntuu, että kirjoittaminen alkaa taas soljumaan. 

Rakastan kirjoittaa ja sanoittaa. Valokuvata ja antaa kaikelle kauniille tilaa. En halua enää mitään draamaa tai väkinäista, omaa aitoa haluani vastaan rikkovaa asiaa, joita teen hampaat irvessä suorittaen ollakseni riittävän hyvä. Olen tässä ja nyt. En enempään, en vähempää. Meillä jokaisella on vain yksi elämä. Käytetään se hyvin.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Heippa,

tänään on ollut ihan mukava arkinen päivä. En enää kaipaa elämääni luksusta tai suuria huippuja, ihana, tasainen arki ja välillä viikonloppu ovat minulle parasta aikaa.

Kissan kanssa kömmimme aamukahville ja pikkuhiljaa päivän puuhiin. Kaikki sujuu painollaan ja saan tehdä asioita omaan tahtiini. Tänään hahmottelin kirjaani ja tuntuu, että kirjoittaminen alkaa taas soljumaan.

Rakastan kirjoittaa ja sanoittaa. Valokuvata ja antaa kaikelle kauniille tilaa. En halua enää mitään draamaa tai väkinäista, omaa aitoa haluani vastaan rikkovaa asiaa, joita teen hampaat irvessä suorittaen ollakseni riittävän hyvä. Olen tässä ja nyt. En enempään, en vähempää. Meillä jokaisella on vain yksi elämä. Käytetään se hyvin.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva
Näytä enemmänNäytä vähemmän

9 tuntia sitten

yhteistyö@aitoteekki

Kiitos kaikille seuraajilleni ja verkostoitumishaasteeseen osallistuneille. Olen tänään pikkuhiljaa tutustunut tileihin ja olen tosi iloinen, kuinka paljon uutta ja  ja mukavaa on taas löytynyt. 

Kuvassa on AITO-kaupan huippuhyvä maitohappobakteeri. Kun sitä käyttää, niin myös vatsa kiittää. Itse olen kokeillut kuureina ja vatsa rauhoittuu mukavasti. Sanotaanhan myös, että suolistossa on toiset aivomme, joten suolistoaan kannattaa ruokkia hyvillä bakteereilla. Biossani on Aitoteekki, josta voit tilata kaikkia tuotteita vaivattomasti ja nopeasti. Käy tutustumassa❤

Aito Acidophilus Plus, vuoden 2020 suosituin maitohappobakteeri myymälöissämme Porissa ja Raumalla 🧡 miksi?

🧡 todella monipuolinen, jopa 9 tarkoin valittua bakteerikantaa
🧡 vahva, 3,5 miljardia bakteeria yhdessä kapselissa
🧡 vegaaninen
🧡 ei turhia apu- tai täyteaineita
🧡 mahtava asiakaspalaute sen kertoo: se todellakin toimii!
🧡 ei tarvitse jääkaappisäilytystä

TLAAMAAN TÄSTÄ https://aitoteekki.fi/collections/aito/products/aito-acidophilus-plus?ref=ilvesmaenrouva

Huomenna on luvassa kiva uutuus eli TUOTETESTAAJA-haku yhdelle AITO-sarjan ravintolisälle❤

Pysy siis kuulolla ja saa uutta ja ajankohtaista tietoa ravintolisistä, elämänilosta ja terveydestä. 
#aitoacidophilusplus #aitoravintolisä #maitohappobakteeri #probiootti #aitokauppa #aitokauppapori #aitokaupparauma #aitoteekki #intohimonaterveytesi #suomensydämellisinverkkokauppa ##ilvesmäenrouva #kiitollisuus #verkostoituminen

yhteistyö@aitoteekki

Kiitos kaikille seuraajilleni ja verkostoitumishaasteeseen osallistuneille. Olen tänään pikkuhiljaa tutustunut tileihin ja olen tosi iloinen, kuinka paljon uutta ja ja mukavaa on taas löytynyt.

Kuvassa on AITO-kaupan huippuhyvä maitohappobakteeri. Kun sitä käyttää, niin myös vatsa kiittää. Itse olen kokeillut kuureina ja vatsa rauhoittuu mukavasti. Sanotaanhan myös, että suolistossa on toiset aivomme, joten suolistoaan kannattaa ruokkia hyvillä bakteereilla. Biossani on Aitoteekki, josta voit tilata kaikkia tuotteita vaivattomasti ja nopeasti. Käy tutustumassa❤

Aito Acidophilus Plus, vuoden 2020 suosituin maitohappobakteeri myymälöissämme Porissa ja Raumalla 🧡 miksi?

🧡 todella monipuolinen, jopa 9 tarkoin valittua bakteerikantaa
🧡 vahva, 3,5 miljardia bakteeria yhdessä kapselissa
🧡 vegaaninen
🧡 ei turhia apu- tai täyteaineita
🧡 mahtava asiakaspalaute sen kertoo: se todellakin toimii!
🧡 ei tarvitse jääkaappisäilytystä

TLAAMAAN TÄSTÄ aitoteekki.fi/collections/aito/products/aito-acidophilus-plus?ref=ilvesmaenrouva

Huomenna on luvassa kiva uutuus eli TUOTETESTAAJA-haku yhdelle AITO-sarjan ravintolisälle❤

Pysy siis kuulolla ja saa uutta ja ajankohtaista tietoa ravintolisistä, elämänilosta ja terveydestä.
#aitoacidophilusplus #aitoravintolisä #maitohappobakteeri #probiootti #aitokauppa #aitokauppapori #aitokaupparauma #aitoteekki #intohimonaterveytesi #suomensydämellisinverkkokauppa ##Ilvesmäenrouva #kiitollisuus #verkostoituminen
Näytä enemmänNäytä vähemmän

12 tuntia sitten

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

2 kommenttia artikkeliin ”Kollageenin avulla iho hehkumaan”

  1. Mielenkiintoinen aihe tämä kollageeni, siitä on meilllä tuttavapiirissä ollut paljon puhetta. Itselläni on iän myötä alkanut tulla nivelvaivoja ja olen pohtinut olisiko kollageenistä hyötyä niiden hoitoon. Tuo, että siitä on apua myös kuivalle iholle on itselleni uutta tietoa. Kiitos kirjoituksesta!

    Vastaa
    • Hei, kollageeni on myös minulle uusi tuttavuus ja olen nyt sitä käyttänyt muutaman kuukauden itse. Tykkään kokeilla tuotteet ennenkuin niistä kirjoitan. Minulla on ongelmana ihon herkkyys ja kuivuus. Talvi varsinkin on hankalaa, nyt toki ei ole ollut pakkasia vaan vesisadetta. Lenkkeilen paljon ja tuntuu, että vesisateessa ulkoilu tekee hyvää iholle myös. Kollageenia kannattaa kokeilla, avun huomaa parissa kuukaudessa jos sopii käyttäjälleen. Mukavaa alkavaa vuotta.

      Vastaa

Jätä kommentti