Miten vastustuskykyä lisää

AITO - ravintolisät D sekä Sinkki

Itse uskon vahvasti luonnossa oleskelun lisäävän vastustuskykyä ja immuniteettiä. Luonnossa oleskelu myös laskee tutkitusti stressitasoja jo viidentoista minuutin jälkeen. Metsässä olet lähellä alkukantaista voimaa ja voit tankata itseesi jo esi-isien aikaista energiaa. Metsän puut ovat kymmeniä vuosia kasvaneet samoilla paikoilla ja voit tuntea puiden energian, kun pysähdyt kuuntelemaan ja rauhoitat mielesi yhteyteen luonnon kanssa.

Anna valon ja energian kulkea lävitsesi. pysähdy ja hengitä metsän syvää rauhaa. Anna hiljaisen tuulen vaeltaa kasvoillasi ja viedä pois murheesi ja kantamasi taakat. Rakastu hetkeen – antaudu villin luonnon valtaan. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Vastuskykyä sisäisesti AIDOILLA ravintolisillä

Käytän paljon ravintolisiä ja valmistamme puhdasta ruokaa. Ruuanlaitto on suuri intohimoni sekä ruokailu on yksi päivän kohokohtiani. Käytän paljon mausteita ja uskon myös niiden voimaa. Jokaiseen ruokaan kuuluu reilu annos valkosipulia, chiliä, kurkumaa ja aivan varmasti inkivääriä. Näillä kaikilla on valtavasti hyviä terveysvaikutuksia ja ne imeytyvät ruuan mukana luonnollisella tavalla elimistöön. Ruuanlaitossa käytän paljon kookosöljyä sekä luomuvoita. Myös oliiviöljy on minulle tärkeä tuote, etenkin salaattikastikkeissa.

Ravintolisiä käytän kausittain ja valitsen aina vuodenaikaan ja omiin tarpeisiini sopivia komboja. Tällä hetkellä koen vastustuskyvyn ja energian tason ylläpitämisen tärkeiksi. Hyvänä tuotteena tällä hetkellä ovat esimerkiksi kuvissa olevat D-vitamiini sekä sinkki. Syksyn viimat koettelevat jaksamistamme

D-vitamiinin ja sinkin vastustuskykyä antavat ominaisuudet

Aito D-vitamiini sisältää D3-vitamiinia puhtaassa ja laadukkaassa ekstra-neitsytoliiviöljyssä, josta se rasvaliukoisena imeytyy hyvin. Aito-tuotteet eivät sisällä mitään muuta kuin välttämättömät ainesosat.

D-vitamiini on hyväksi
– vastustuskyvylle
– kalsiumin imeytymiseen
– luustolle
– hampaille
– lihaksille
– solujen jakautumiseen.

Ainesosat: Ekstra-neitsytoliiviöljy, gelatiini ja glyseriini (kapselin kuori), kolekalsiferoli (D3-vitamiini). Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 50 µg D3-vitamiinia (1000 %*).
* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

TILAA TÄSTÄ

Vahva ja puhdas Aito Sinkki!

Sinkkipikolinaattikapseli 25 mg- Ei turhia lisäaineita
– Erinomaisen hyvin imeytyvä pikolinaatti-muoto
– Vastustuskyvylle, iholle, hiuksille, luustolle, hormonitoimintaan jne.

Sinkki säätelee yli 300 entsyymin toimintaa ihmisen elimistössä. Sillä on hiusten, kynsien, ihon ja luuston terveyttä ylläpitävä vaikutus ja se ylläpitää normaalia immuunipuolustusta.

Aito ravintolisissä tarjotaan reilusti vaikuttavaa ainetta tehokkaassa muodossa ja vältetään turhia lisäaineita. Siksi Aito sinkki sopii lähes kaikille!

Aito Sinkki on vegaaninen.

Sinkki edistää:

  • normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa
  • normaalia kognitiivista toimintaa
  • normaalia DNA-synteesiä
  • normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
  • normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa
  • normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa
  • normaalia proteiinisynteesiä
  • luuston pysymistä normaalina
  • hiusten pysymistä normaaleina
  • kynsien pysymistä normaaleina
  • ihon pysymistä normaalina
  • veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
  • näön pysymistä normaalina
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Sinkki osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin. On se melkoinen mineraali!

Ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), sinkkipikolinaatti, Nu-Flow® riisitiiviste, Nu-rice® riisiuute. Vegaaninen.Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:
Sinkkiä (pikolinaatti) 25 mg (250 %*)
* % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

TILAA TÄSTÄ

Tämä on yhteistyöpostaus Rauman AITO-kaupan kanssa.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti