Miten tehdä hyviä päätöksiä – 3 syytä aloittaa uusi elämä jo tänään

Tulevaisuus on käsissäsi

Oikeiden valintojen vaikeus – Aloita tänään

Mieti missä haluat olla vuoden kuluttua, sillä muutos on aloitettava nyt. Haluatko elää samaa elämää kuin nyt? Jatka siis samalla vanhalla kaavalla kuin tähänkin asti. Vai haluatko saada elämääsi jotakin uutta? Mieti mitä se uusi on sinulle? Onko se uusi työpaikka, uusi suhde vai kenties rakas harrastus, josta voi tulla sinulle uusi tulonlähde? Mikä on sinulle tärkeää? Arvostatko rahaa, rakkautta vai terveyttä? Pidätkö vakaasta ja tasaisesta elämästä vai kaipaatko jatkuvasti jotakin uutta ja mullistavaa arkeesi? 3 tapaa lisätä elämäniloa

Tee suunnitelma, jolla pääset perille

Miten pääset maaliin? Mitä se vaatii sinulta? Kirjaa ylös kaikki tärkeimmät asiat, jotka sinun pitää tehdä, jotta olet vuoden kuluttua unelma työpaikassasi, omana pomonasi tai 10 kg hoikempi. Laita kaikki ylös ja mieti tarkkaan mikä on realistista. Ota esiin kalenteri ja kirjoita siihen joka kuukaudelle, mitä siinä kuukaudessa saavutat.

Älä huijaa itseäsi ja kirjoita tavoitteita liian matalalle. Sinua motivoi enemmän jos joudut ponnistelemaan ja huomaat, että saavutat vaikeamman tavoitteesi kuin uskoit itsekään. Onnellisuuden löytäminen omaan elämään

Tee tarkka suunnitelma ja noudata sitä. Suunnitelman pitää olla joka kuukaudelle ja jokaiselle kuukaudelle sinun pitää tehdä oma suunnitelma. Jos haluat laihduttaa 10 kg, sinun pitää tehdä muutoksia ruokailuusi ja liikuntaan. Kirjaa nämä ylös. Jos haluat uuden työpaikan, sinun pitää kirjoittaa itsellesi, mikä on unelmatyösi ja mitä se vaatii sinulta? Jos haluat löytää uuden rakkauden, kirjaa millainen rakkaudenkohteen tulee olla, mitä odotat häneltä. Näin lähdet itse luomaan polkua kohti tavoitettasi. Alat alitajuisesti käyttäytymään, niin että tavoitteesi alkaa tavoitella sinua. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Tavoitteen saavuttaminen eli palkinto odottaa

Mikä ihana tavoitteesi onkaan, sen saavuttaminen antaa sinulle uskomattomasti energia ja voimia. Se lisää elämäniloasi ja antaa sinulle valtavasti uutta itseluottamusta. Kuvittele itsesi hoikkana, uudessa työpaikassa tai oma firmasi johtajana. Olet saavuttanut jotakin suurenmoista ja lopulta helposti, kunhan pysyt suunnitelmassasi.

Suunnitelman teko on tärkein vaiheesi tavoitteen saavuttamisessa. Tavoite tulee sinua vastaan, kun noudatat suunnitelmaasi kuukausi kuukaudelta. Kirjaa ylös saavutuksesi ja nauti niistä.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Mikäli haluat olen matkalla tukenasi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan.


		

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”Miten tehdä hyviä päätöksiä – 3 syytä aloittaa uusi elämä jo tänään”

Jätä kommentti