Elämänilon & Energian-tapahtumat tilattavissa nyt

Tervetuloa elämäniloon
Elämänilon pallot sinulle

Mitä – missä ja miten?

Nyt voit tilata tapahtumaasi oman Energiaa & Elämäniloa juuri sinulle räätälöidyn paketin.

Suunnittelemme sisällön yhdessä kanssasi ja voimme valita teemaasi sopivia asioita. Peruspohjana tapahtumassa on Ilvesmäen Rouvan tarinan kertominen ja samalla käsittelen elämäniloon liittyviä asioita. Kerron esimerkkejä omasta taipaleestani ja olen aidosti läsnä tilanteessa. Puhun kokemusasiantuntijana elämänilosta, sen saavuttamisesta sekä miten kohdata tielle tulevia esteitä ja haasteita. Miten lisää elämäniloa?

Voimme myös puhua väreistä ja käydä lävitse mitä tapahtuu värianalyysissä. Voin tehdä demo-esittelyn värianalyysistä, tähän on hyvä varata henkilö malliksi etukäteen. Olen sertifioitu värikonsultti ja osaan löytää sinulle värit, jotka saavat sisäisen hehkusi esiin. Värianalyysin avulla säästät aikaa, rahaa sekä hermojasi vaateostoksilla. Minulta voi tilata värianalyysin myös erikseen ihan itselleen tai vaikkapa suosituksi lahjaksi.

Alkuosioon on hyvä varata noin puolisen tuntia ja esittelyn jälkeen voimme tehdä yhdessä vaikkapa aarrekartan. Aarrekartan tekoon ja läpikäymiseen on hyvä varata tunnista puoleentoista. Aarrekartta on monelle hyvä tapa jäsentää ajatuksiaan ja tunteitaan sekä toiveitaan mitä haluaa tulevaisuudessa tai mitä kohti on hyvä lähteä.

Aarrekartta askarrellaan yhdessä mutta käyn yksityisesti läpi aarrekartan jokaisen halukkaan kanssa. Aarrekartan tekoa varten on hyvä olla pöytätilaa riittävästi varattuna. Aarrekartan teko on hauskaa ja monelle nousee paljon asioita mieleen ja tässä vaiheessa on hyvä keskustella ihan vapaasti asioista. Jokainen saa työskennellä oman karttansa kanssa mutta silti voi ideoida myös yhdessä.

Esittelen myös sopivassa vaiheessa 3 juuri naisille valittua AITO-tuotesarjan ravintolisää.

Olen valinnut esiteltäviksi C-vitamiinin, D-vitamiinin sekä Aito Hyvää Yötä-tuotteen. Tässä on hyvä ja tiivis paketti vastustuskykyyn ja hyvään uneen, joka nykyään on monella kortilla. Nämä ravintolisät ovat jo monelle tuttuja entuudestaan mutta AITO-sarja saattaa olla oudompi tuttavuus. Tästä voit lukea lisää ja tilata tuotteita Aitoteekin verkkokaupasta.

Tapahtumainfoa

Tapahtuma hinnoitellaan osallistujien mukaan ja hinta on vuoden 2021 ajan 30,00 euroa per henkilö. Maksu mieluiten pankkikortilla. Tapahtumaan kannattaa varata aikaa väh. 2 t, mieluiten enemmänkin, jotta ehdimme rauhassa keskustella ja tutustua toisiimme. Halutessasi tapahtuman ota minuun suoraan yhteyttä ja suunnitellaan sinulle ihana elämänilon-tapahtuma.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti