Värien taikaa – miten väreillä iloa?

Ajatuksia väreistä

Värit merkitsevät meille kaikille eri asioita ja tuovat mieleemme muistoa, suruja, iloja tai onnenhetkiä.

Värit antavat voimaa ja uskoa, väreillä on valtava psykologinen merkitys meille. Keltainen tuo iloa ja toivoa, antaa virikkeitä ja lisää elämäniloa. Harmaa taas rauhoittaa, tasapainottaa ja saattaa olla väärässä paikassa melankoliaa lisäävä väri

Ilvesmäen Rouvan tarina

Sininen yhdistetään virka-asuihin, isänmaahan tai kuninkaallisiin. Vihreä tuo mieleen metsän, luonnon tai esimerkiksi hoitotilan, jossa halutaan antaa rauhoittava vaikutelma vihreän eri sävyillä.

Punainen huomataan ja sen kantajalta vaaditaan halua näkyä. Punainen hurmaa lämmöllään mutta saattaa olla myös varoittava väri. Oranssi kertoo monesti vaarasta ja vaatteissa sitä näkyy harvemmin.

Violetti taas mielletään kirkolliseksi väriksi ja sitä näkee paljon juuri uskonnollisissa yhteyksissä tai erilaisissa henkisissä tarkoituksissa. Ajatuksia elämästä – mitä elämä antaa?

Valitse värejä elämänilon lisäämiseksi

Käytä vaatteissasi ja sisustuksessasi värejä, jotka antavat sinulle iloa, varmuutta ja intuitiivisen tunteen, siitä että nämä värit ovat minulle hyväksi. Voin hyvin näiden värien kanssa ja saan elämääni iloa juuri valitsemalla ympärilleni tätä väriä tai värejä. Älä anna minkään kahlita itseäsi, värit ovat sinun ja sinun makusi on aivan omasi. Älä kopioi muita, ota oma elämäsi haltuusi ja anna oman ydinminuutesi tulla esiin. Mitä värit tarkoittavat?

Värit lisäävät elämääsi juuri tarvitsemaasi voimaa tehdä haluamiasi asioita. Väreissä on taianomaista mystiikkaa ja ne tukevat kasvuasi juuri suuntaan mihin polkusi on tarkoitettu kulkevan.

Tule mukaan matkalleni.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”Värien taikaa – miten väreillä iloa?”

Jätä kommentti