Elämäni kesä

Tämä on ollut ensimmäinen vapaa kesä minulle vuosikausiin. Tuntuu juhlalta saada herätä omaan tahtiin, tuijotella kissan kanssa toisiamme ja nauttia aamukahvia omassa rauhassa.

Teen omat rituaalini aamuisin ja hidas herääminen on kärkijuttuni. Puoliso nukkuu myös helposti yhdeksään, joten heräämme eri aikoihin mutta molemmat antavat toisen olla rauhassa. Se on parasta, arvostan. Ilvesmäen Rouvan tarina

Juon aamukahvini kermalla ja kookosöljyllä. Sen jälkeen teen proteiinismoothien ja nautin siinä yhteydessä ravintolisäni.

Tänään kävimme kaupungissa asioita hoitelemassa ja tein viimeisen oman harjoitusvalmennukseni Minnan kanssa.

Lopuksi teimme sydäntä avaavan harjoitteen ja mielessäni jätin sydämeni auki tulevaan. Nyt on luksusta saada viettää aikaa näin vapaasti ja valmistautua tuleviin syksyn opintoihin rauhassa. Ajatuksia elämästä – mitä elämä antaa?

Vapauden arvo minulle

Olen tarkka rajoistani ja vapaus on minulle arvoista tärkein. Suon vapautta muille ja edellytän sitä itselleni. En voi hyvin jos en saa vapaasti määritellä itseäni, rajojani sekä tekemisiäni.

Kaikki pakko aiheuttaa minulle ahdistusta ja vältän sitä viimeiseen asti. En halua elää muiden määrittelemää elämä, vaan omaani. Minun tavallani, rajoillani ja haluillani.

Rakastan luoda, rakastaa ja antaa hellyyttä ympärilleni. Kunnioitan ihmisyyttä, rehellisyyttä sekä reiluutta. Rakkauden jäljet

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”kesä 2021”

Jätä kommentti