Elämäni kesä – mistä se koostuu?

Tämä on ollut ensimmäinen vapaa kesä minulle vuosikausiin. Tuntuu juhlalta saada herätä omaan tahtiin, tuijotella kissan kanssa toisiamme ja nauttia aamukahvia omassa rauhassa.

Teen omat rituaalini aamuisin ja hidas herääminen on kärkijuttuni. Puoliso nukkuu myös helposti yhdeksään, joten heräämme eri aikoihin mutta molemmat antavat toisen olla rauhassa. Se on parasta, arvostan. Ilvesmäen Rouvan tarina

Juon aamukahvini kermalla ja kookosöljyllä. Sen jälkeen teen proteiinismoothien ja nautin siinä yhteydessä ravintolisäni.

Tänään kävimme kaupungissa asioita hoitelemassa ja tein viimeisen oman harjoitusvalmennukseni Minnan kanssa.

Lopuksi teimme sydäntä avaavan harjoitteen ja mielessäni jätin sydämeni auki tulevaan. Nyt on luksusta saada viettää aikaa näin vapaasti ja valmistautua tuleviin syksyn opintoihin rauhassa. Ajatuksia elämästä – mitä elämä antaa?

Kesä on aiemmin ollut minulle kiirettä ja pelkoa. Pelkoa siitä, miten kaikki sujuu. Pelkoa siitä, riitänkö ja osaanko huomioida kaikki? Kesällä en ole osannut pitää lomaa vaikka minulla lomaa on ollutkin. En ole pystynyt laskeutumaan loman tunnelmaan vaan hermoillut ensimmäiset päivät tekemättömiä töitä ja suorittanut täysillä Ilvesmäen hommia.

Rakentanut hullun lailla puutarhaa, siivonnut ja pessyt kaikki mökin ikkunat lasiterasseineen. Eihän tässä ole ollut järkeä, mutta tällä tavalla olen purkanut omaa pahaa oloani tekemiseen.

Vapauden arvo minulle

Olen tarkka rajoistani ja vapaus on minulle arvoista tärkein. Suon vapautta muille ja edellytän sitä itselleni. En voi hyvin jos en saa vapaasti määritellä itseäni, rajojani sekä tekemisiäni.

Kaikki pakko aiheuttaa minulle ahdistusta ja vältän sitä viimeiseen asti. En halua elää muiden määrittelemää elämä, vaan omaani. Minun tavallani, rajoillani ja haluillani.

Pakko on minulle kauhistus. Henkinen vankila, johon en enää koskaan halua joutua. En voi elää kuin vapaudessa. Vapaus on minulle lupa olla itseni, saada luoda ja kunnioittaa myös muiden tekemiä asioita. Kukin tekee ja elää tavallaan. Haluan kuitenkin, että myös minun tapaani elää ja olla arvostetaan, eikä tulla mitätöimään ja alentamaan arvoani olla oma itseni.

Rakastan luoda, rakastaa ja antaa hellyyttä ympärilleni. Kunnioitan ihmisyyttä, rehellisyyttä sekä reiluutta. Rakkauden jäljet

Tästä tutustumaan Ilvesmäen Rouvan verkkokauppaan

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”Elämäni kesä – mistä se koostuu?”

Jätä kommentti