Elämäsi paras loma koskaan – miten?

ELÄMÄSI PARAS LOMA I opi vain tämä yksi taito

“Lainaus Valmentamon uutiskirjeestä”
 
Tällä hetkellä aika moni on jo lomalla. Osa on vasta aloittelemassa ja osa on ehtinyt nauttimaan lomasta pidemmän aikaa.
 
Elämme hyvin suorituskeskeisessä kulttuurissa ja se tuntuu rantautuvan myös loma-aikaan. Kotona pitää maalata seinät, siivota kaapit ja tehdä yhtä sun toista. Lomakohteessa pitää ehtiä harrastaa, kiertää nähtävyydet ja kävellä metsässä.
 
Tekeminen ja puuhastelu on ihanaa, joka kiireettöminä hetkinä voi tuntua suurelta nautinnolta. Siitäkin kannattaa ottaa ilo irti.
 
Loma tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden itsensä kuunteluun, joten ajattelin kirjoittaa tästä aiheesta.
 
Sen sijaan, että antaisimme to do-listan ja kellon ohjata tekemistämme, voimme valjastaa sisäisen äänemme ohjaamaan päivien kulkua.
 
Toisin sanoen, opi kuuntelemaan itseäsi ja rakentamaan onnellinen elämä.

kesä 2021
 
PYSÄHDY
 
Itseään ei voi kuunnella kiireessä. Se vaatii pysähtymistä ja hiljentymistä. Varaa itsellesi vähintään puolen tunnin mittainen kiireetön hetki, joka on vain ja ainoastaan sinua varten.
 
Valitse jokin paikka, joka on rauhallinen ja jossa kukaan ei häiritse sinua.
 
Keskity omaan hengitykseesi ja siihen, miten hengität sisään ja ulos. Varaa tähän aikaa 10min.


 
TUNNUSTELE
 
Kiinnitä huomio omaan kehoosi ja tuntemuksiin kehossasi. Tuntuuko jokin kohta kehossasi kevyeltä, joustavalta, painavalta, kireältä, jomottavalta tai joltain muulta.
 
Keskity johonkin kehon kohtaan ja pohdi, mitä tämä kohta kehossasi kaipaa. Kaipaako se huomiota, rakkautta, lepoa, liikuntaa, venyttelyä tai jotain muuta.
 
Yleensä kuulemme kehon viestejä vasta sitten, kun jokin on vialla ja keho on kipeä. Ikään kuin se ’huutaisi’. Kuuntelemalla kehoa säännöllisesti, voit antaa sille sen, mitä se tarvitsee ilman, että sen tarvitsee ’huutaa.’
 
Käytä kehon kuunteluun aikaa 10min.
 
KUUNTELE
 
Samalla tavalla, kun opit kuuntelemaan omaa kehoasi, voit opetella kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Kun olet rentoutuneessa tilassa, voit esittää mielessäsi kysymyksiä ja vastaanottaa mieleesi nousevia vastauksia.
 
Vastaukset voivat tulla ajatuksina, mielikuvina tai tunteina. Voit kysyä itseltäsi mitä minulle kuuluu, mitä minä tarvitsen tänään, mikä tekee minut onnelliseksi jne.
 
Sinun ei tarvitse keksiä vastauksia. Rentoutuneessa olotilassa ne nousevat mieleesi helposti ja vaivattomasti.
 
Aluksi harjoitus voi tuntua vaikealta, mutta jo viikon päivittäisen treenaamisen jälkeen huomaat, että alitajuntasi eli sisäinen äänesi puhuu sinulle.
 
Kuuntelemalla omaa sisäistä ääntäsi tulet tietoiseksi sydämesi toiveista ja voit rakentaa omannäköisen, onnellisen elämän.
 
MIKÄ SINUSTA TULEE ISONA?
 
Kesällä on aikaa miettiä. Moni pohtii sitä, että onko nykyinen työ sitä, mitä haluaa tehdä tai voisiko sitä tehdä toisin, ihmisystävällisemmin.
 
Moni pohtii myös sitä, että kuinka monta vuotta on työelämää jäljellä ja mitä tulevina vuosina haluaisi tehdä.
 
Aika monen mielessä on myös ajatus, että mikä minusta tulee isona; mikä on minun intohimoni, mistä löytyy elämäntehtäväni ja miten minä voin tehdä maailmasta paremman paikan tuleville sukupolville.
 
Tämä on myös se juttu, miksi moni tulee meille LCF Life Coach ®-koulutukseen. Ihana suosittu koulutuksemme antaa vastuksen niihin kysymyksiin, joita mielessä kerta toisensa jälkeen pyörii.
 
Vuoden aikana teet matkan omaan parhaimpaan itseesi. Opit tietämään kuka olet, mitä elämältäsi haluat ja opit luomaan omannäköistä elämää.
 
Koulutus sisältää 30 lähiopetuspäivää ja 65h valmennusharjoittelua, joten voit suorittaa koulutuksen työn ohessa. Koulutus sopii myös työttömälle, sillä sivutoimisena se ei vaikuta päivärahoihin.
 
Koulutuksen myötä onnellisuus, mielenrauha ja elämänilo lisääntyvät. Sen sijaan, että etsit jotakin, huomaat olevasi perillä ja sinun ei tarvitse enää miettiä, mikä sinusta tulee isona.
 
Jos koulutus kiinnostaa sinua, lue lisää www.valmentamo.fi/LCF . Voit jättää nettisivujen kautta meille myös viestin ja soitamme sinulle.
 
Me teemme kesällä töitä oman fiilikseen mukaan ja vietämme aikaa kukin missäkin; Hangossa, Lapissa, mökillä, asuntoautossa, luonnossa, kotona – siellä, missä on hyvä olla.
 
Emme tee näin vain kesällä, vaan läpi vuoden – työ on meille elämäntapa, joka soljuu mukanamme, missä ikinä kuljemmekin. Kuuntelemme itseämme. Kun kaipaamme totaalista rauhaa, otamme hetken itsellemme.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti