Matkalla uuteen – tuletko mukaani?

Mitä uutta on elämässäni?

Aloitin lokakuussa Turussa matkani kohti Ratkaisukeskeisen valmentajan opintoja. Ensimmäiset kolme lähipäivää ovat takana ja ensi viikolla onkin jo seuraava lähipäiväjakso. Kolme päivää olivat todella intensiivisiä ja tunsin, että olin ihan poikki, henkisesti. Imin niin paljon uutta oppia ja erilaisia opiskeluystävien kertomuksia itseeni, että olin majapaikassani ihan väsynyt. Tietoa opiskelustani

Tutustuimme toisiimme ja teimme jo valmennustakin. Opiskeluryhmämme oli tiivis ja rento. Osan kanssa olen jo kirjoitellutkin ja tutustunut sitä myötä paremmin.

Tiedän, että tämä on se minun juttuni. Ikiomani. En olisi ollut valmis tähän vielä viisi vuotta sitten. Nyt vasta aika on oikea. Olen kasvanut ihmisenä ja oppinut tuntemaan itseäni. Nähnyt paljon kaikenlaista ja nyt osaan laittaa asiat omaan arvoonsa.

Elän nyt parasta vaihetta elämässäni. Olen aikuinen, saan opiskella ja tehdä töitä. Parisuhteeni on mallillaan ja elämämme on kahden aikuisen elämää, maustettuna ripauksella huumoria ja suuria tunteita. Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Saan valokuvata ja luoda uutta, tehdä tulkintoja ja oppia kaiken aikaa. Tänään tein yhden harjoitusvalmennuksen ja uskon, että saan ensimmäiset 16 t valmennukset kasaan tässä kuussa. On ihanaa kuunnella ihmisten tarinoita ja huomata, kun joku saa oikeasti oivalluksia ja ajatuksia valmennuksesta. Miten lisää elämäniloa?

Keskustelin kouluttajamme kanssa ja hänen mielestään, olen ehdottomasti Henkinen valmentaja. Itsekin koen näin ja tunnen suurta iloa siitä, mitä saan jo nyt tehdä.

Auttaa ihmisiä löytämään elämäniloa, rakkautta ja ennen kaikkea toivoa elämäänsä. Ilvesmäen Rouvan yhteisö on kasvanut vuoden aikana ja saan paljon viestejä ja pyyntöjä.

Tunnen suurta iloa voidessani auttaa ja jakaa omaa kokemustani ja ajatuksiani muiden iloksi. Olen niin kiitollinen kaikille minua tukeneille ja kanssani kulkeneille. Olette kaikki tärkeitä osasia matkallani. Kiitos. Matkalla elämään

Tavoitteeni matkallani

Olen tehnyt toimintasuunnitelman ja tavoitteet itselleni. Olen ihminen, joka rakastaa päämääriä ja niihin tehtyjä askelia. Voin hyvin, kun kaikki on suunniteltu ja siististi kirjoissa ja kansissa. Ostin itselleni oman valmentajakansion ja koristelin sen kauniilla timanttitarroilla. Värinä tietenkin syvä pinkki. Matkani on vasta alussa mutta on hienoa tietää, kuinka paljon saan tietoa ja oppia. Uusia ystäviä ja verkostoja.

Tervetuloa fasebookin liveeni joka sunnuntai klo 18 ja IG-.n liveen joka torstai klo 20.00. Molemmissa käyn läpi oppimiani harjoituksia ja teemoja. Mukana myös tulkintaa ja kortteja. Värejä ja elämäniloa. Intuitiivinen tulkinta – elämäsi iloksi ja tueksi ratkaisuissasi

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti