Ilvesmäen kesää – kohti uutta

Sää on tänään ollut upea, kirkas ja pehmeän samettinen auringonpaiste. Mieleen tulevat ihan lapsuuden mansikkakesät. Olemme olleet ulkona koko päivän, istuneet huvimutterissa ja parantaneet maailmaa. Ihanaa viettää vain päivää, ei aikataulua, ei kiirettä. Ensimmäinen kesämme yhteistä aikaa, ilman velvoitteita tai pakotteita suorittaa, saavuttaa, parantaa tai tehdä jotakin mitä emme halua.

On upeaa saada olla. On uskomatonta vain istuskella ja keskustella. Vapaasti ajatusten virtaa. Aamulla on ihanaa herätä, käydä pihasaunassa suihkussa ja antaa ilman kuivata iho pihalla. Ostin aitoa Marseille-saippuaa isot pumppupullot kotiin sekä tänne Ilvesmäkeen. On ollut uskomaton kokemus pestä koko keho ja hiukset samalla tuotteella, joka ei kuivata tai kiristä ihoa.

Minulla on myös turvetta odottamassa käyttöään turvesaunan muodossa. Nyt on vain niin lämmin etten viitsi lämmittää saunaa. Sateen sattuessa kokeilen turvesaunaa ja kerron sitten oliko apua kolotuksiin ja lymfanesteiden kierron lisäämiseen.

Turvesauna helpottaa oloa ja poistaa juuri sopivasti nesteitä. Suosittelen kokeilemaan, mikäli sinulla on ongelmia nestekierron kanssa. Lämmin turve ja runsaasti juotavaa saunan aikana. Näin voit saada pudotettua jopa painoasi muutaman kilon. Ainoastaan lauteiden suojaus on ongelma ja se, että turve suttaa tosi paljon. Muista siis peittää lauteet hyvin vaikkapa isolla lakanalla ja huuhdella lauteet heti käytön jälkeen runsaalla vedellä.

Ajatuksia tulevasta

Tein tällä viikolla ison päätöksen ja alan kulkea kohti unelmaani entistä päättäväisemmin askelin. Aloitan LCF-koulutuksen Valmentamossa lokakuussa Turussa.

Iso askel eteenpäin ja olen niin onnellinen tästä. Saan nyt itse aloittaa ensi viikolla oman harjoitusvalmennukseni ja siihen kuuluu 4 tunnin sessiota haluamastani aiheesta.

Keskustelen nyt valmentajani kanssa ja toiveenani oli uravalmennus sekä uusien tuulien vaikutus omaan elämääni ja tulevaisuuteen.

Olen myös opiskellut ravintolisiä lisää ja tiedän, että tulevaisuuden ammattiini kuuluvat elämänilo, värit, ravintolisät sekä hyvinvointi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti