Kauneutta probiooteilla – mitä, miksi ja miten? Kauniin ihon salaisuudet

Ilvesmäen Rouva punaisessa hatussa
Ilvesmäen Rouva punaisessa hatussa

Olen aina ollut kiinnostunut ruuasta ja nautitun ruuan terveysvaikutuksista koko elimistön hyvinvointiin. Syömme paljon kasviksia, kalaa ja viljaa vältän. Myöskään maitotaloustuotteet eivät näyttele kovinkaan suurta osaa nauttimassamme ruuassa. Olen ollut hyvin ihastunut erilaisiin fermentoituihin ruokiin ja tuntuu, että vatsani oikein kiittää, kun saa jättiannoksen hapankaalia, kefiiriä tai vaikkapa suolakurkkuja fermentoitumalla valmistettuna. Tässä oiva tietopaketti ruuista, joita nauttimalla parannat suolistosi kuntoa ja lisäät aineenvaihduntaan 6 asiaa, joita syömällä lisäät aineenvaihduntaa – Startti uuteen.

Kaupallinen yhteistyö @dr Ohhira

Nyt löysin ulkoisesti käytettävät ihonhoitoöljyn sekä saippuan, joita käyttämällä saan iholleni myös näiden ihanien probioottien hehkua. Olen nyt testaillut molempia ja eri paikoissa. Täällä Ilvesmäen suovedessä sekä kaupungin kovemmassa vedessä. Saippualla olen pessyt koko kehon sekä hiukseni. Suuri plus siitä, että samaa tuotetta voi käyttää näin monipuolisesti. Käyn nyt useamman kerran viikossa uimahallilla vesijuoksemassa, enkä halua kantaa mukanani yhtään ylimääräistä purnukkaa.

Ihonhoitoöljy on olut myös loistava tuote käytössä ja erityisesti se on auttanut minua huulivoiteena. Minulla on aina ollut ongelmaa rohtuvien huulien kanssa mutta tämä tuote ratkaisi ongelman hetkessä. Öljyä olen myös laittanut intiimialueille ja varsinkin juuri vesijuoksun takia. Ihonhoitoöljy suojaa hyvin ja kosteuttaa uimahallin kovan veden jälkeen.

Tuotetietoutta sekä ihon PH-arvo

Kuvaus

Dr.OHHIRA®n probioottisessa Kampuku -kauneussaippuassa yhdistyvät luonnolliset ainesosat, muinainen japanilainen fermentointitaide sekä nykytiede. Saippua on ihoa puhdistava, tasapainottava ja sillä on nuorentava vaikutus iholle. Erittäin hellävarainen saippua soveltuu käytettäväksi koko perheelle. Kampuku -kauneussaippua sisältää probioottisia uutteita, joiden runsaat ravinteet, kuten aminohapot, vitamiinit ja mineraalit tukevat ihon terveyttä ja tasapainoa.

Ihon pintaa voidaan kutsua eräänlaiseksi ekosysteemiksi. Näin ollen synteettiset puhdistusaineet ja kosteuttajat saattavat rikkoa ihon herkän tasapainon, se sen vuoksi tätä tasapainoa tulisikin pyrkiä tukemaan.

Terveen ihon salaisuus?

Ihoa tulisi hoitaa tuotteilla, jotka hoitavat sen tervettä probioottista tasapainoa ja pH-tasapainoa. Probiootteja koskevien tutkimustulosten ansiosta dermatologia on viime vuosina kehittynyt nopeaan tahtiin, ja tätä tarvetta vastaaman on kehitetty myös Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua.

Ihon probioottisen tasapainon tukemisen hyötyjä:

  • Säilyttää ihon optimaalisen pH:n
  • Säilyttää kollageenikuitujen ulkonäön ja rakenteen
  • Tukee ihosolujen terveellistä uudistumista
  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
  • Tukee ihon tervettä suojamuuritoimintoa

Yhdessä edellä mainitut vaikutukset edesauttavat ihon vitaalisuuden ja hehkuvan ulkonäön säilyttämisessä.

14 luonnollisesta kasviuutteesta valmistettu Kampuku on kemikaalivapaa ja sillä on kosteuttava, probioottisesti tukeva ja deodorisoiva vaikutus. Tämä hellävarainen, mutta tehokas saippua sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle.

Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua on tunnettu elastisen ja säihkyvän ihon salaisuutena! Better Nutrition Magazine -aikakauslehti on palkinnut sen viisi kertaa Best of Beauty’ Award -palkinnolla sekä Taste for Life Magazine -lehti Women’s Health Essential Award -palkinnolla. Lisäksi Fit Bottom Girls valitsi sen vuonna 2016 vuoden parhaiden kauneustuotteiden joukkoon viidennelle sijalle.

Luonnollinen ja puhdas ihonhoito

  • Täysin luonnolliset ainesosat
  • Tuote ei sisällä hajusteita, stabilointiaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.
  • Tuote ei sisällä eläinperäisiä aineita, säilöntäaineita eikä synteettisiä väriaineita.
  • Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
  • Valmistettu käyttämällä japanilaisen vuoristolähteen vettä.

Saippuan luonnollinen karamellin sävy saattaa haalistua käytön ja varastoinnin aikana; tämä ei kuitenkaan vaikuta saippuan laatuun.

Ihonhoitoöljyn salaisuudet ja teknologia

Kosteuttaja, joka mahdollistaa ihon nuorentumisen sisältä käsin – anna todellisen kauneutesi loistaa!

Dr. OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljy on vallankumouksellinen ihonhoitotuote, jossa yhdistyvät 2000-luvun tiede, muinainen japanilaisen fermentointitaide sekä eksoottiset aasialaiset ainesosat; ne yhdessä tarjoavat iholle erinomaisen kosteuttavan ja nuorentavan vaikutuksen.

Tästä pääset verkkokauppaan ostoksille – klikkaa itsesi tutustumaan ihaniin tuotteisiin

Kokeilutuotteeni kuvattuna metsässä

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti