Miten toteutat unelmiasi?

Unelmien toteuttamiseen voit tehdä itsellesi unelmakartan työvälineeksi. Kartta voi olla vapaamuotoinen, voit leikellä kuvia, kirjoittaa tekstejä tai luoda ihan omanlaisesi kartan. Miten saavutat tavoitteesi, joita on nyt kartallasi? Tee polku mielessäsi, jolla kuljet kohti tavoitteitasi. Pikku askelin mutta aina eteenpäin. Miten lisää elämäniloa?

Miksi haluan karttaani asioita, jotka nousevat mieleeni? Onko niillä minulle jokin syvempi merkitys? Kirjoita ihan vapaasti ylös haluamisia asioita ja laita ne siihen järjestykseen, joka on juuri sinulle tärkeä.

Mitä asioita haluat karttaasi? Rakkautta? Rahaa? Ystävyyttä? Terveyttä? Kirjaa nämäkin kaikki ylös. Anna mielikuvituksellesi luovuutta ja vapautta ja kirjoita kaikki mieleesi tuleva paperille. Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Karttaasi voit ajatella seuraavat asiat; Miksi? Mitä? Miten?

Myös monet verkkokauppani palvelut sopivat hyvin unelmiesi selkeyttämiseen

Aarrekartta ohjaa sinua kohti unelmiasi nopeasti ja aina sinun omien sisäisten lähtökohtiesi mukaisesti. Aarrekartta on sinulle työkalu, jota voit käyttää joka päivä päästäksesi kulkemaan kohti unelmiesi polkua. Aarrekarttaa voit päivittää vaikkapa kuukausittain, tai kerran vuodessa saavuttaaksesi päämääräsi ja unelmasi. Aarrekartta kannattaa säilyttää näkyvällä paikalla, jotta näet sen vähintään joka päivä. Aarrekartta on henkinen työkalusi kohti parempaa tulevaisuutta ja unelmiesi elämää, jossa sinulla on kaikki tarvittava. Aarrekartta on henkilökohtainen ja voit myös koskettaa karttaasi, jotta se toimii vieläkin tehokkaammin unelmiesi tueksi.

Kartta on sinulle tärkeä työväline, jolla saavutat varmasti unelmasi.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti