Miten varjotulkinta tapahtuu?

Varjotulkinta on palvelu, joka tehdään joko livenä tai sitten sovitulla tavalla etäyhteydellä. Sovimme toteutustavan, kun olet ensin tilannut tuotteen verkkokaupastani. Saan tilauksestasi viestin sähköpostiini, johon vastaan sinulle. Varjotulkinta on tarkoitettu tuotteeksi, jossa avaan sinulle oman mielesi asettamia esteitä. Tulkinnassa nousee asioita, joita sitten käsittelemme NLP:n avulla. Teemme mm. ikävän tunteen poistoa sekä muita harjoituksia tulkinta-osion jälkeen.

Ihan ensimmäiseksi virittäydymme samaan energiaa. Teemme hengitys- sekä rentoutusharjoituksia, jotka rauhoittavat energiaasi. Sen jälkeen kerron sinulle mitä sinun on hyvä tehdä tulkinnan jälkeen. Eli juo runsaasti vettä, tilkalla suolalla maustettuna. Tulkinta on aivoille raskasta työtä, ikään kuin aivojen hierontaa. Se saattaa aiheuttaa sinulle päänsärkyä, joten on hyvä juoda vettä kuten tavallisenkin hieronnan jälkeen. Kannattaa myös rauhoittaa loppupäivä mikäli mahdollista ja viettää aikaa liikkumalla luonnossa. Pienikin lenkki maadoittaa sinua mukavasti tulkinnan jälkeen.

Tulkinnassa nostan sinulle aluksi jonkin sinulle sopivan pakan korteista oman korttisi, jonka kuvaan sinulle. Katsomme, mitä kortista nousee mieleesi ja keskustelemme. Tämän jälkeen teen kuuden kortin pöydän The Muse-pakalla. Tulkitsen kortit sinulle ja yleensä tässä nousee esiin varjoja, joita voimme käydä läpi harjoituksilla. Usein tässä vaiheessa jo jokin teema nousee selkeästi näkyviin.

Tulkinnan jälkeen teemme harjoituksia, joissa autamme sinua käsittelemään ikäviä tunteita. Lopuksi vapaata keskustelua. Koko Varjotulkinnan kesto on noin 60 minuuttia.

Asiakas voi halutessaan jatkaa valmennusta ja tilata joko yksittäisiä kertoja tapaamisia tai jonkin palvelupaketin verkkokaupastani.

Mitä hyötyjä on Varjotulkinnasta?

Moni asiakkaani on oppinut ymmärtämään omaa oloaan paremmin ja tuntenut vapautuvansa eri taakoista. Joku on saanut lisää energiaa, toinen taas pystynyt pudottamaan häpeää pois. Moni on kertonut olonsa vain helpottuneen ja ikään kuin rinnan alueelta tai sydämen alueelta olisi “sulanut” ahdistuksen sekä painon tunnetta pois.

Usean palautteen mukaan ovat unet olleet erikoisia tai on kokenut jonkin asian ratkenneen unessa. On myös nähty selvänäköunia, joissa on tunnettu ohjausta.

Yleisin tuntemus on energian vapautuminen sekä oman hyvän olon saavuttaminen. On onnistuttu jättämään vanhoja asioita ja kauan vaivanneita tunteita pois.

Varjotulkintaa on suositeltu ystäville sekä työpaikalla. Tämä kertoo sen, että tuloksia on saavutettu. Varjotulkinta antaa asiakkaalle myös työkaluja kohdat niitä omia tunteita. Sekä opettaa, miten tunteita pystyy purkamaan kehosta.

Kokeile sinäkin – tästä voit tilata oman Varjotulkintasi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti