Mikä on Sydämen tulkinta?

Miten Sydämen tulkinta tapahtuu?

Sydämen tulkinta on yhdistelmä intuitiivista tulkintaa sekä valmennusta. Olen yhdistänyt molemmat osaamiseni sinulle aivan upeaksi paketiksi, jonka teemme etäyhteydellä. Voit valita millä tavalla tulkinta tapahtuu. Voimme ottaa tavallisen puhelun, videopuhelin taikka vaikkapa IG-puhelun.

Tulkintapäivänä sinun on hyvä juoda runsaasti vettä sekä varata itsellesi, mikäli mahdollista omaa rauhallista aikaa oleilla esimerkiksi luonnossa tulkinnan jälkeen. Tulkinnan aluksi luomme meille oman energiaympyrän ja rauhoitamme mielemme. Teemme hengitysharjoituksia sekä kehon rentoutumista. Ohjaan sinua kokoajan ja sinun ei tarvitse jännittää tai pelätä etukäteen tulkintatilannetta.

Teen sinulle kuuden kortin pöydän ja kerron asioita, joita koen sekä näen energiassasi. Yleensä kerron sinulle väreistäsi ja miten käyttää niitä parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksesi. Avaan myös näkemiäni asioita sinulle tarkasti kuvaillen ja voit aina kysyä, mitä tulee mieleesi tulkinnan aikana. Tämä vaihe kestää noin 20 – 30 minuuttia. Voit rauhassa kirjoittaa asioita paperille ja palata niihin myöhemmin.

Tulkintaosuuden jälkeen teemme yhdessä NLP-harjoituksia ja avaamme mm. sydämen magneettisi. Valitsen juuri sinulle sopivia harjoitteita ja ohjaan ne sinulle. Nostamme myös Rakkaus-kortteja ja kuvaan sinulle niistä aina haluamasi. Tulkinnan kesto on noin tunti. Annan sinulle myös tehtäviä ja harjoitteita kotiin. Miten parannan parisuhdettani?

Mitä Sydämen tulkinta antaa minulle?

Saat kattavan kokonaiskuvan tilanteestasi rakkauden saralla ja samalla vahvistusta omaan rakkausenergiaasi. Tulkinta voimistaa sinun vetovoimaasi ja sydämesi on valmiina ottamaan kaiken sille tarkoitetun rakkauden vastaan.

Sydämenenergiasi nousee uudelle tasolle ja tunnet, kuinka oma mielesi on paljon joustavampi sekä vahvempi rakkaudessa. Löydämme sinun upean olemuksesi ja viritämme sinut vastaanottamaan sekä antamaan rakkautta.

Kerron sinulle väreistä ja tiedät oman voimavärisi, joka nostaa sinun hehkuasi. Lataamme sinut täyteen värienergiaa ja näet itsesi vastustamattomana kohteena. Tulkinta antaa sinulle myös elämäniloa ja uutta hyväksyntää itseäsi kohtaan. Huomaat, kuinka ihana oikeasti olet. Miten löydän sen aidon rakkauden?

Tästä voit tilata oman tulkintasi

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti