Kristalliruusut Ilvesmäen kuistilla - Kuva oma arkisto 12-2019

1. askel elämäniloa kohti

Hyväksy se, että voit antaa itsellesi luvan tuntea elämäniloa. Vain sinä itse voit määrittää oman elämäsi sekä omat tunteesi. Meille on vaikea antaa itsellemme hyvää. On paljon helpompaa piiskata ja antaa pyyhkeitä kuin helliä itseään ja suoda hyviä hetkiä arjessa. Sinulla on lupa rakastaa itseäsi sekä antaa kaiken hyvän tulla elämääsi. Hyvä tarvitsee kuitenkin luvan saapua ja se sinun on tehtävä ennen kuin voit saavuttaa elämäniloa. Voit heti jo aamulla herätessäsi päättää, että tunnet elämänilon virtaavan koko päivän. Et vastustele vaan hyppäät virtaan mukaan. Hymyilet peilikuvallesi ja kerrot kuinka ihana olet. Kaunis ja riittävä.

Vanha antiikkipeili ja kynttilälyhty – Kuva oma arkisto 1-2020

2. askel elämäniloa kohti

Anna itsellesi lupa olla oma itsesi. Juuri sinuna riittävä. Unohda itsesi mitätöinti sekä sinua loukanneet sanat. Älä mieti menneisyyttä vaan suuntaa katseesi kohti tulevaisuutta. Tämä hetki on ainoa mitä meillä on. Voit ottaa menneestä mukaasi hyvät muistot ja oppimasi asiat, älä pakkaa muuta mukaasi. Olet monen kokonaisuuden ja kokemasi lopputulos. Olet arvokas olemalla oma itsesi. Näyttämällä aidon oman itsesi saavutat mielenrauhan.

Kuistilla lampaantalja, jolla havukoriste – Kuva oma arkisto 1-2020

3. askel kohti elämäniloa

Huomaa hyvät asiat ympärilläsi. Hymyile, niin sinulle hymyillään takaisin. Tunne kiitollisuutta kaikesta mikä on elämässäsi kunnossa juuri tällä hetkellä. Mieti mielessäsi kolme asiaa, joista voit kiittää itseäsi. Mieti, kuinka hyvin osaat jonkin taidon tai kuinka sitkeästi ponnistelemalla saavutit jotakin sinulle tärkeää. Muista mitä kaikkea sinulla jo on. Onnittele itseäsi kaikista tärkeistä ihmissuhteistasi ja soita jo tänään puhelu sinulle rakkaalle ihmiselle ja kerro, kuinka tärkeä hän on sinulle.

Vesipisaroita puissa – Kuva oma arkisto 1-2020

4. askel kohti elämäniloa

Anna itsellesi armo. Sinun ei tarvitse suorittaa huippuarvosanoin jokaista päivääsi. Sinulle riittävä on riittävää muillekin. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus ja jokainen päivä ei ole samankaltainen. Joinakin päivinä voimavarasi ovat suuremmat ja toisinaan sinun taas pitää levätä enemmän. Opi erottamaan nämä päivät toisistaan ja elä omien voimiesi mukaisesti.

Naavaa koivuissa – Kuva oma arkisto 1-2020

5. askel kohti elämäniloa

Meillä jokaisella on sydänlahjamme. Taito tai ominaisuus, joka pitää vain löytyä. Mieti, mitä kaikkea osaat tai mistä asiasta sinua on kiitetty. Oletko taitava käsityöihminen, osaatko kirjoittaa oikein, onko sinulla intuitiivisia kykyjä? Ota itsellesi rauhallinen oma hetki ja kirjaa paperille mitä kaikkea osaat sekä missä olet erityisen hyvä. Tällä tavoin löydät sydänlahjasi ja voit antaa lahjasi käyttöön eteenpäin. Sydänlahjan käyttäminen ja hyvän antaminen eteenpäin tuo elämääsi runsaasti elämäniloa.

Lue myös Miten lisää elämäniloa?

Tutustu palveluihini verkkokaupassani tästä

Rakkaudella Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”5 askelta elämäniloon”

Jätä kommentti