Miten lisää elämäniloa?

Elämänilon lisääminen omaan elämääsi

Omaan elämääni on tuonut elämäniloa kirjoittaminen, valokuvaaminen sekä uudet yhteistyökuviot.

Elämänilon lisääminen on paljolti myös itsestä kiinni. Vapauttamalla omaa mieltään kaikesta turhasta taakasta, avaa tilaa uudelle ajattelulle.

Ei kannata olla liian kiltti ja päästää elämäänsä kaikkia energiavarkaita. Voi kohteliaasti ja silti jämäkästi pitää puolensa. Rajata oman aikansa ja tilansa. Voit aina sanoa, että palataan asiaan huomenna. Minä haluan miettiä. Koskaan ei tarvitse vastatata heti mihinkään ideaan, suostutteluun tai vaikkapa jonkun toisen egon asian edistämiseen.

Sinulla on oikeus odottaa saavasi myös vastapalveluksia tai apua. Kukaan ei ole loputon astia, josta ammennetaan.

Pitämällä puolesi saat lisää elämäniloa. Lupaan sen. Koska jos suostut johonkin vastentahtoisesti, niin se painaa sinua ja mieltäsi. Sanomalla jämäkästi ei, saat lisää uskoa ja seuraava ein sanominen on aina helpompaa.

Elämänilon jakaminen ympäristöön

Olemalla itse positiivinen peili saat myös takaisin positiivisuutta. Toki se jotakuta aina ärsyttää ja jopa närästää, mutta anna heidän olla omissa piireissään.

Väkisin jankuttamalla ja tuppaamalla et saa postitiivista tai mitään muutosta aikaan kenessäkään, lähinnä ärsytystä. Voit aina aloittaa vain itsestäsi. Muistuttaa itseäsi omasta tärkeydestäsi ja siitä kaikesta hyvästä mitä sinulle kuuluu. Ota oma paikkasi ja tilasi. Opettelemalla se onnistuu.

Sinun ei silti tarvitse muuttua röyhkeäsi oman edun tavoittelijaksi, ainoastaan oman itsesi suojelijaksi.

Vedät rajat ja tarkistat, ettei ympärilläsi ole liikaa energiasyöppöjä. Näin on moni parantunut omasta pahasta olostaan.

Kokeile – voit vain saada itsellesi hyvää mieltä.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Elämänilon lähteillä – Kokemukset❤

Teimme viikonloppuretken yhteen lempikaupunkiini eli Turkuun❤

Reissuilla saa aina uusia kokemuksia, elämyksiä sekä ajateltavaa.

Yövyimme Aurajoenrantaan ankkuroidussa @laivahostelbore, koska olen aina haaveillut asumisesta jokilaivassa❤ Toivomus täytetty, ainakin yhden yön osalta❤

Teimme kierroksen rakastamassani @turkucastle, kuvia karusellissa❤

Illalliselle kävelimme Aurajoen rantaa pitkin @ravintolablanko, joka on yksi suosikeistamme Turun lukuisasta valikoimasta.

Seuranamme oli @mielijakehomatkalla sekä helsinkiläinen mies❤ Elämä tarjoaa meille onnen omenia kultalautasella, kunhan tartumme tilaisuuksiin ja uskallamme olla aitoja❤

Kiitos mukavasta seurasta ja lisää on suunnitelmissa❤

Sunnuntain sain viettää rakkaan tyttäreni kera aamiaisella sekä tutustuimme merihistorian salaisuuksiin mielenkiintoisessa näyttelyssä ja pääsimme jopa tykkiveneeseen. Oli kyllä melko ahdistava kokemus, en pystyisi olemaan moisessa kyllä kuukausitolkulla.

Mitä kokemuksia sinä olet kerännyt tänään reppuusi?

Rakkaudella

Anne
Näytä enemmänNäytä vähemmän

1 tunti sitten

Näytä enemmänNäytä vähemmän

4 tuntia sitten

Näytä enemmänNäytä vähemmän

5 tuntia sitten

Kommentoi Facebookissa

Moi

Kiitos paljon ♥️

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

6 kommenttia artikkeliin ”Miten lisää elämäniloa?”

Jätä kommentti