Syksyn viimat koettelevat jaksamistamme

Jokainen meistä kokee syksyn omalla tavallaan. Itse rakastan syksyä ja sadetta. En kärsi ollenkaan pimeydestä vaan Ilvesmäessä ja kotona etsin kaikki kynttilät ja sytyttelen valosarjoja pimeyden kunniaksi. Syksy on minulle päättymisen ja uuden alun aikaa. Vaivumme hetkeksi lepoon ja talveen mutta taas pian tulee uusi kevät. Pimeyden aika on minulle levon aikaa ja tunnen aina suurta iloa, kun saan olla kynttilän valossa ja vain olla ajatusteni kanssa. Kynttilät antavat ihanaa tunnelmaa ja valoa.

Ilvesmäessä on myös ihanaa istua pimeydessä Huvimutterissa ja kuunnella yön ääniä. Sytytämme välillä tulilyhtyjä ulos ja silloin minut valtaa ikiaikainen kaipuu jonnekin. Saman tunteen synnyttää, kun syksyllä puidaan viljaa ja tunnen viljan tuoksun. Palaan jonnekin aikaan, jossa olen joskus elänyt. Kauan, kauan sitten.

Kurkumasta voimaa syksyn tuuliin

Olen aina käyttänyt ruuanlaitossa kurkumaa. Kurkuma antaa ruualle upean keltaisen värin sekä huumaavan tuoksun. Kurkuma on ikiaikainen yrtti intialaisessa keittiössä ja Intia on tunnettu siitä, että muistisairauksia on heillä vähän. Tähän on etsitty eri yhteyksiä ja varmasti käytetyillä mausteilla on suuri merkitys ihmisten terveyteen. Kurkuma poistaa tulehdusta ja itse käytän sitä mausteena sekä ravintolisänä. Aamulla myös nautin rasvakahvin, johon laitan reippaasti kookosölyä, kermaa ja kurkumaa.

Tietoa Aito Vahva Kurkumiinista+Mustapippurista

Aito Vahva Kurkumiini +Mustapippuri sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisesti tutkittuja, patentoituja vaikuttavia aineita: C3-kurkumiinia ja Bioperine mustapippuriuutetta. Mustapippurista saatava piperiini on luonnollinen lisä, joka tehostaa kurkumiinin imeytymistä eli biosaatavuutta. Tuotteessa on merkittävän suuri määrä kurkuminoideja, jopa 475mg (95%) yhdessä kapselissa! Juuri kurkuminoidien biosaatavuutta mustapippurista saatava piperiini on tutkimuksissa lisännyt jopa kaksikymmenkertaiseksi.

Kurkumiinivalmisteita käytetään yleisesti mm. immuniteetin tueksi, kipuihin, kolotuksiin, maksan toiminnan ja terveyden edistämiseksi sekä ruuansulatuksen tukena.

Tilaa tästä AITO-tuotteita AITOteekki -verkkokaupasta

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

3 kommenttia artikkeliin ”Syksyn viimat koettelevat jaksamistamme”

    • Hei, tuotteesta on tullut hyvää palautetta. Itse kokeilin ja tuntui, että jo muutaman päivän käyttö vetreytti aamuisin nivelet. Varmasti kahden viikon jakso jo näyttää tehoaako. Olen nyt myös viljattomalla ruokavaliolla ja se myös poistaa minulta tulehdusta. Tuotetta voin kyllä suositella lämpimästi kokeilemaan, laatutuote ja hinnaltaan kuitenkin edullinen käytössä. Minulla on fibromyalgia ja se on aaltoileva ystävä ja ainoastaan tarkalla itsehoidolla pysyy kurissa.

      Vastaa

Jätä kommentti