3 tapaa lisätä elämäniloa

Syksyinen maisemakuva
Syksyinen maisema

Elämänilon lisääminen luottamalla

Luottamalla elämään saat lisää elämääsi iloa. Jos epäilet kaikkea ja kaikkia, niin se vaikuttaa koko ajatteluusi. Elämässä voit aina ajatella lopputuloksen olevan positiivinen, jos et tiedä muita vaihtoehtoja. Elämänilon tunteminen pienistäkin asioista antaa sinulle voimaa selättää tulevia ongelmia. Älä vietä koko elämääsi odottamalla pahinta, koska sutta huutamalla susi tulee. Tämän tiesi jo vanha kansa aikoinaan.

Elämääsi tulee lisää iloa, kun hyväksyt olosuhteet

Voit aina valita miten suhtaudut ongelmiin, tilanteisiin tai odottamattomiin vastoinkäymisiin. Voit valita olla iloinen uudesta mahdollisuudesta tai voit vain antaa asioiden olla. Asioilla on tapana järjestyä. Ei aina niin kuin me haluamme vaan sillä tavalla, joka on meille hyväksi. Antaudu elämälle ja anna sille mahdollisuus. Tutustu uusiin ihmisiin, asioihin ja mene mukaan tilanteisiin.

Syksyn rauhasta saat lisää elämäniloa

Laskeutumalla syksyn rauhaan luot itsellesi hyvän tavan antaa itsellesi elämäniloa omaan elämääsi. Kulje luonnossa, nauti syksyn laskeutuvasta rauhasta. Katsele ympärillesi puutarhassa ja hyväksy mielessäsi tuleva talvi.

Anna itsellesi lupa olla ja nauttia tästä hetkestä. Sytytä kynttilöitä, istu pimeässä ja anna rauhan laskeutua yllesi.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

5 kommenttia artikkeliin ”3 tapaa lisätä elämäniloa”

Jätä kommentti