Elämä Ilvesmäen Rouvan takana

Talo on aikoinaan rakennettu 1920-luvulla ja ollut siitä lähtien asuinkäytössä. Ennen meitä paikkaa hallinnoivat siskokset ja heillä mökki oli satunnaisessa mökkikäytössä viimeiset vuodet. Me ostimme paikan kesäpaikaksemme 2013 heinäkuussa. Tästä kesästä lähtien olemme olleet mökillämme vaihtelevasti. Kesäisin pidempiä jaksoja, talvisin taas lähinnä käyneet katsomassa paikkoja sekä lämmittämässä.

Ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen on ollut huomattavasti helpompaa tulla mökille vaikkapa vain yöksi ilman sen suurempia esivalmisteluita. Mökkiin tulee kesällä kaivovesi keittiön hanaan mutta talveksi vesijohto otetaan pois käytöstä. Sisävessaa ei ole ja huussi toimittaa vessan virkaa parhaansa mukaisesti.

Vintti on rakentamaton ja sinne on ajateltu jossakin aikataulussa rakentaa ainakin lattiaa. Toki vintillä majailee omassa yksiössään lämpiminä aikoina kissaherramme Nyyttoni. Uljas kartusiaanirodun edustaja. Jos haluat tutustua kolliin paremmin on hänellä omat FB-sivut Nyyttonin nimellä. Käy ihmeessä kurkkaamassa ja tykkäämässä. Monet seuraavat Nyyttonin elämää ja kertovat saavansa kollin kertomuksista iloa päiviinsä.

Mistä kerron blogissani

Ilvesmäki on meille rakas ja tärkeä henkireikä keskellä puhdasta luontoa. Kun saapuu mökille, niin voi unohtaa hetkessä murheensa. Täällä olemme viettäneet monet unohtumattomat hetket, niin keskenämme kuin ystävienkin kanssa. Rakastan luontoa ja valokuvaamista ja täällä riittää molempia.

Blogissani kerron paljon elämästämme täällä maalla sekä  jaan ajatuksiani elämästä.  Arvoni ovat muuttuneet paljon työuupumukseni vuoksi ja nyt vasta alan ymmärtämään asioita, jotka ajoivat minut uupumukseen. Olen tarkastellut arvojani ja keskusteluiden pohjalta olen vasta ymmärtänyt syitä pahaan olooni. Olen myös käsittänyt, että tilanteet ja mahdottomat odotukset täyttää ajavat ihmisen väärille raiteille. Jos olet väärien ihmisten ympäröimänä ja haluat vain miellyttää kaikkia, niin et koskaan voi voida hyvin omassa elämässäsi. Omat arvoni ovat kirkastuneet hyvinkin vaikeiden ja satuttavien asioiden kautta. Tässä lisätietoa minusta.

Blogini on myös minulle osa terapiaani ja mikäli tunnet elämässäsi samoja elementtejä, voin ehkä auttaa sinua sanoittamalla omia kokemuksiani sekä ajatuksiani kirjoittamalla ne ulos itsestäni. Kirjoittaminen on aina ollut minulle luonnollinen tapa ilmaista itseäni ja toinen asia on valokuvaus. Haluan kertoa tarinoita kuvillani. Olen iloinen, mikäli haluat jakaa elämääni ja tarinoitani. 

Rakastavin ajatuksin, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Elämä Ilvesmäen Rouvan takana”

  1. Nyt pääsin ig:sta tänne blogin sivuille asti! Kuvasi ja tekstisi todellakin vuoropuhelevat! Olen juuri hankkinut oman kameran. Nyt näen sivuillasi, mitä upeaa voikaan syntyä tekstin ja kuvan yhteistyöstä. Ihana tutustua sinuun!

    Vastaa

Jätä kommentti