3 syytä valita PUHTI-terveystarkastus helppo, nopea ja luotettava

Olemme nyt puolisoni kanssa käyneet kolmena vuonna helmikuun aikana Puhti-testeissä. Itse koen, että sopiva Puhtipaketti on helppo tilata Puhdin sivuilta. Sivuilla on valmiiksi mietittyinä useita erilaisia testipaketteja jokaiseen tarpeeseen ja halutessasi voit myös räätälöidä itsellesi sopivan paketin. Sivuilla on myös runsaasti tietoa testipaketeista sekä niihin kuuluvista testeistä. Itse koen helpommaksi tilata valmiin paketin meille molemmille. Puhti-terveystarkastus on helppo tilata verkosta. Tässä on tietoa Puhdin testipaketeista.

Kaupallinen yhteistyö @puhti oy

Minä tilasin itselleni Puhdin Laajan terveystarkastuksen naiselle, koska siinä oli lisäksi folaatti sekä B12-vitamini

Laaja Puhti-terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää tarkasti oman kehosi hyvinvoinnista. Naisten laaja terveystarkastus sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi B12-vitamiinin ja folaatin mittaukset.

Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit saada lisää energiaa, jaksaa paremmin arjessa ja ennaltaehkäistä sairauksia!

Laaja terveystarkastus (nainen)

Laaja terveystarkastus auttaa sinua:

  • tunnistamaan nykyisen tasosi, asettamaan tavoitteita ja tekemään parempia valintoja
  • testaamaan, voisitko jaksaa arjessa vielä paremmin ja saavuttaa omat tavoitteesi
  • seuraamaan kehitystäsi hankkimalla seurantatestin esimerkiksi puolen vuoden päästä.

Mieheni valitsi taas allaolevan paketin, koska siinä testattiin PSA

50+ miehen terveystarkastus

Testipaketilla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja vapaa laskettu testosteroni.

Viime kerralla arvomme olivat molemmilla hyviä, ainoastaan puolisoni ferritiini oli alhainen. Nyt odotinkin jännityksellä miten kolmen kuukauden intensiivinen rautatankkaus oli vaikuttanut arvoon. Olihan se jo hieman noussut mutta varastoraudan saaminen ylös ei olekaan ihan niin nopea asia. Toki nyt oli hyvä tieto, että suunta oli pikkuhiljaa ylöspäin.

Myös D-vitamiini oli minulle odotettu tulos testeissä. Molemmilla arvo oli paljon yli suositusten, joten D-vitamiinin tankkaus on onnistunut mukavasti. Nythän on paljon tutkittu ja myös julkisuuteen tuotu tietoa D-vitamiinin hyödyistä sekä sen monia sairauksia estävistä ominaisuuksista.

Syömme paljon kasvisruokaa sekä käytämme ravitsemuksen tukena ravintolisiä, joten nyt oli hyvä tilaisuus nähdä miten kaikki asiat vaikuttavat mittauksiin. Jatkossa on myös helpompi keskittyä juuri niihin arvoihin, joita haluaa ylläpitää tai nostaa kuten ferritiiniarvoa puolisollani.


Puhdin perusta

Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Siksi haluamme tukea suomalaisia oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä, kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa.

Autamme sinua saamaan tiedon omasta terveydentilastasi, asettamaan tavoitteita, tekemään oikeita valintoja ja seuraamaan kehitystäsi. Moni meistä seuraa jo ravintoa, liikkumista ja omaa kehoa monin tavoin. Se tarkin mittari, arvot omassa veressä, jää kuitenkin liian usein piiloon.

On monia tekijöitä jotka vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

Palvelumme auttaa pitämään oman hyvinvoinnin ja tulokset omissa käsissä. Löydät meiltä myös paljon tietoa hyvinvointisi kehittämisen tueksi.

Puhti yrityksenä

Puhti, viralliselta nimeltään Puhti Lab Oy, on suomalainen yritys, joka tarjoaa parasta palvelua hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen.

Perustajien ajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Palvelun suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri.

Katso tulokset Oma Puhdista

Haluamme auttaa sinua jaksamaan ja voimaan paremmin, emme uuvuttaa vaikeaselkoisilla raporteilla. Näet raportilta kaikki tulokset selkeinä palkkeina. Näet helposti, ovatko arvosi viitearvojen sisällä.

Opit myös, mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niihin voi vaikuttaa esimerkiksi elintavoilla. Saat selkeän näkymän tuloksiin, apua tulkintaan ja ideoita kehittymiseen.

Oma Puhti -osiosta löydät myös syventäviä artikkeleita ja tietoa, miten voit kehittää omaa hyvinvointiasi!

Puhti-testit tulevat nopeasti valmiiksi

Olimme testeissä torstaina ja minun testini olivat kokonaisuudessaan valmiina jo seuraavana päivänä. Mieheni testit tulivat valmiiksi viikonlopun aikana. Testit ovat helppolukuisia ja niitä pystyy hyvin vertaamaan edellisvuosien arvoihin, jotka ovat valmiina selvinä kaavioina. Itse näytteenotto kävi myös nopeasti ja oli hyvin aikataulussa. Koko näytteenottoon meni meiltä yhteensä noin 20 minuuttia. Tässä ohjeet näytteenottoa varten.

Näytteenottaja oli oikein mukava ja ammattitaitoinen ja kertoi tarkkaan mitä tapahtuu ja miksi. Minusta on hyvä, että asiakas huomioidaan ja hänelle kerrotaan mitä tehdään ja miksi. Minusta oli kiinnostavaa saada pieni tietoisku kulissien taakse ja näin ymmärsin paremmin miten paljon testipaketin tilauksesta vastausten tuloon minulle vaaditaan.

Näytteenoton jälkeen oli ihanaa päästä aamukahville ja saada pientä suolaista syötävää. Ohjeista on juuri hyvä katsoa mikä on sallittua ja mikä ei, jotta testitulokset saadaan parhaalla mahdollisella tavalla otettua.

Tässä linkki edelliseen postaukseeni Puhti-testeistä Puhtia elämään. Vuoden takaisia ajatuksia ja kuvia testitilanteesta.

Miksi valitsin Puhdin meille?

HELPPO – LUOTETTAVA – NOPEA
  • Ilman lääkärin lähetettä. Yli 40€ tilaukset ilman näytteenottomaksua.
  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa, joka on mitoitettu terveyspalveluita varten.
  • Tulokset valmistuvat nopeasti, yleensä jo seuraavana päivänä. Saat selkeän raportin, jota on helppo tulkita.
  • Puhti on 100% kotimainen yritys, joka tarjoaa parasta palvelua hyvinvoinnin kehittämiseen. Verot maksetaan Suomeen.

Avainlippu

Mitä ensi vuonna?

Aion tilata meille myös ensi vuonna samoihin aikoihin siihen elämäntilanteeseemme sopivat Puhti-testipaketit. Terveyden seuranta on minulle tärkeää ja luotettavilla testeillä pysyn ajantasalla missä terveydessäni mennään. Arvoja on hyvä seurata säännöllisesti ja näin saada heti tieto jos on jotakin muutosta suuntaan tai toiseen. Terveyttä on aina helpompi hoitaa kuin sairautta.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan palvelua.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti